Računalništvo, telefonija
06.12.2007 08:06
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletna razstava najlepših jaslic

Z decembrom je na domačem spletu zaživela nova spletna stran www.jaslice.com. Na njej si lahko uporabniki ogledajo fotografije jaslic, jih ocenijo ali dodajo fotografije svojih najljubših jaslic. Na spletni strani je razložena tudi simbolika in zgodovinski aspekt jaslic ter praznikov nasploh.

Spletna stran www.jaslice.com je namenjena vsem ljubiteljem jaslic, izdelovalcem in postavljalcem jaslic, ki bi želeli svojo umetnino postaviti na ogled tudi tistim, ki si jaslic v živo ne morejo ogledati.

Uporabnik si lahko na spletni strani ogleda foto galerijo razstavljenih jaslic, jih tudi oceni ali pa doda fotografije svojih jaslic ali jaslic, ki so mu všeč. Spletna stran pa je tudi zelo informativna, saj bodo uporabniki tu našli zgodovinsko razlago jaslic in praznikov, pojasnjena pa je tudi simbolika jaslic in posameznih elementov, ki se v jaslicah pojavljajo.

Želja avtorjev strani je, da bi se na spletni razstavi našlo čimveč jaslic iz vseh krajev Slovenije, saj ravno jaslice marsikje pomagajo soustvarjati praznični predbožični čas in predstavljajo pomemben del slovenskega narodnega in kulturnega izročila.


Prijavi napako v članku