Telefonija
05.09.2008 10:55
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson predstavlja komplet za razvijalce

Sony Ericsson je objavil svoj komplet za razvijalce Software Developer Kit (SDK) za telefon Xperia X1 in razvijalce ter ustvarjalce vsebin povabil k izkoriščanju priložnosti, ki jih ponuja razvijanje mobilnih vsebin. Glasba, fotografija, e-pošta in takojšnje sporočanje, igre, družabno mreženje ali video aplikacije – razvijalci lahko sedaj ustvarijo plejado edinstvene večpredstavnostne zabave in vsebin, v katerih bodo lahko uživali uporabniki Xperia X1.

Xperia X1 ponuja popolnoma novo doživetje za uporabnike mobilnih telefonov s svojimi devetimi enostavno uporabnimi interaktivnimi ukaznimi ploščami, ki se prikažejo na zaslonu, ki je občutljiv na dotik.

Razvijalci lahko brezplačno uporabijo Windows Mobile SDK in razvijejo veliko število raznovrstnih ukaznih plošč s katerimi lahko izpolnijo zahteve uporabnikov po bogatem in individualiziranem večpredstavnostnem doživetju na njihovem telefonu. Uporabniki Xperia X1 bodo imeli na voljo izjemno izbiro pri prilagajanju svojega mobilnega telefona z aplikacijami, ki bodo odražale njihovo počutje in življenjski slog. Iskalnik, napredni koledar in aplikacija za družabno mreženje, glasbeni ali filmski katalog, športne strani in novice – plošče vam omogočajo, da do informacij dostopate hitro in neposredno, z enostavnim dotikom 7,5-cm zaslona super visoke ločljivosti.


Prijavi napako v članku