Računalništvo, telefonija
15.12.2004 17:06
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenski uporabniki zadovoljni z Microsoftovo tehnično podporo

Slovenska skupina za podporo uporabnikom Microsoftovih izdelkov je dosegla najvišjo stopnjo zadovoljstva v regiji EMEA, saj je raziskava zadovoljstva uporabnikov pokazala, da je kar 99 odstotkov uporabnikov zadovoljnih s storitvijo. Tehnična podpora in zaposleni so dosegli izredno visoke ocene na različnih področjih, ki so jih uporabniki ocenjevali v raziskavi.

Slovenska tehnična podpora Microsoftovim izdelkom se je po raziskavah zadovoljstva uporabnikov uvrstila na prvo mesto v regiji EMEA. Raven splošnega zadovoljstva s tehnično podporo je med slovenskimi uporabniki, ki so klicali tehnično podporo in so bili zajeti v raziskavi, dosegla kar 99 odstotkov. Povprečna splošna ocena storitve tehnične podpore je na lestvici z devetimi točkami dosegla 8 točk, kar kaže na izjemno uspešnost strokovnjakov v tehnični podpori. S tako visokimi ocenami in zadovoljstvom uporabnikov se slovenska tehnična podpora Microsoftovim izdelkom uvršča v sam vrh glede zadovoljstva uporabnikov.

Izredno visoko so bili ocenjeni tudi zaposleni v tehnični podpori, saj je splošno zadovoljstvo s sogovornikom doseglo 8,2 točke, splošna ocena njihovega tehničnega znanja pa je bila v raziskavi ocenjena z 8,4 točke. Z več kot osmimi točkami so bile ocenjene tudi njihove komunikacijske sposobnosti in poznavanje problematike.

Center za pomoč uporabnikom, v katerem so zaposleni visoko usposobljeni strokovnjaki, mesečno obdela preko 2.700 klicev, raziskava med uporabniki pa je pokazala, da uporabniki cenijo strokovnost, prijaznost in uslužnost zaposlenih.


Prijavi napako v članku