Računalništvo, telefonija
04.01.2017 07:00

Deli z drugimi:

Share

Slovenski Supremacy EVO

Vrhunski vodni blok Supremacy EVO bo lahko kupilo le 100 kupcev!
Vrhunski vodni blok Supremacy EVO bo lahko kupilo le 100 kupcev!

Slovensko podjetje EK Water Blocks je med naprednimi uporabniki osebnih računalnikov nadvse priljubljeno, saj izdeluje ene najboljših hladilnih sistemov za računalniške komponente. Ker pa je podjetje ravno pred kratkim praznovalo desetletnico obstoja na trgu vodnih blokov, je za to priložnosti pripravilo vrhunski vodni blok Supremacy EVO (Supremacy EVO 10th Anniversary), ki je namenjen hlajenju vročih procesorjev. Ker gre tu za jubilejni izdelek, so se pri podjetju EK Water Blocks odločili, da ponudijo v prodajo le 100 kosov izdelkov, ki so tako učinkoviti kot všečni na pogled.

Vrhunski vodni blok Supremacy EVO ima na zgornjem bloku viden 3D poligonsko mrežo, ki dejansko predstavlja simbol učinkovitosti tovrstnih hladilnih sistemov. Poleg tega je podjetje EK Water Blocks v vsak hladilni blok vgraviralo serijsko številko, tako da kupec natančno ve, kateri primerek je pristal v njegovih rokah. Poleg tega kupci dobijo še pozlačeno različico vodnega bloka EK-Wave, ki je bil prvič naprodaj že daljnega leta 2006. Po navedbah proizvajalca se v paketu skriva še posebno presenečenje, ki naj bi razveselil kupce njihovega jubilejnega izdelka.

Vrhunski vodni blok Supremacy EVO bo kmalu naprodaj na spletni strani podjetja EK Water Blocks, in sicer na spletni strani www.ekwb.com/shop/. Več informacij o samem izdelku pa je na voljo na spletni povezavi bit.ly/Supremacy-EVO-RN.


Prijavi napako v članku