Računalništvo, telefonija
09.11.2014 10:26
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje

Ključ do uspešnosti se skriva v povezovanju in to sta odkrila tudi dva mlada Slovenca, Dejan Finkšt in Rok Aškerc, ki sta združila moči ter ustvarila iz dneva v dan bolj uspešen portal, sloprofi.si, mesto, kjer se povezujejo ponudniki in povpraševalci najrazličnejših storitev.
Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje
Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje

Za projektom stoji preprosta zgodba

Najboljši projekti običajno nastanejo iz najbolj vsakdanjih potreb. Včasih se ustavi pri realizaciji, a Roku in Dejanu je to uspelo. Kljub temu da je spletno tržišče nasičeno z različnimi portali, njuna prepoznavnost raste, število aktivnih članov in projektov pa se iz dneva v dan povečuje. To je še en dokaz, da se vztrajnost splača in da sta inovativna podjetnika na pravi poti.

Zgodba o nastanku portala je verjetno bolj preprosta, kot si mislite, pripoveduje Rok. Ko je za nek projekt iskal primerne izvajalce, je za to porabil celo večnost; preklikal na desetine forumov, prebral na stotine blogov in poslal še enkrat toliko povpraševanj, preden je končno našel ustreznega podizvajalca.

Ob tem se je porodila ideja: zakaj ne bi združili vseh strokovnjakov pod eno streho, a ne v obliki še enega nepreglednega foruma, ampak v nečem bolj inovativnem, preglednem in preprostem za vse uporabnike?

In tako je nastal sloprofi.si.

Več kot samo spletni portal

Sloprofi.si je portal, ki združuje podjetja in posameznike pri izvedbi raznovrstnih projektov. In ko pravimo raznovrstnih, to tudi mislimo! Ni pomembno, kaj ponujate ali potrebujete, sloprofi.si je tisto spletno mesto, kjer to dobite. Lahko bi dejali, da deluje kot tržnica, na kateri se povezujejo ponudniki in povpraševalci z namenom, da bi drug od drugega odnesli najbolje.

Računalništvo, dizajn, programiranje, slikopleskarstvo ali izdelava nakita po meri – na sloprofi.si dobite čisto vse.

Kako lahko sloprofi pomaga tebi?

Recimo, da potrebujete mojstra za izdelavo spletne strani; zakaj bi v nedogled brskali po spletu in iskali takega, ki bi vam naredil spletno stran po meri in v približnem znesku, ki ste si ga zamislili, če pa lahko mojster najde tebe? Z objavo povpraševanja na sloprofi.si, natančno opišete vaše zahteve, želje in določite kviren znesek, potem pa prejmete ponudbe tistih, ki jih vaš projekt zanima.

Seveda je vse to popolnoma BREZPLAČNO!


Obvladaš določeno področje? Potem se registriraj kot strokovnjak!

Sloprofi.si ne deluje samo za povpraševalce, ampak tudi za ponudnike. Povedano z drugimi besedami: če obvladate spletni dizajn, programirjanje ali ste res top v spletnem marketingu, se z registracijo predstavite vsem potencialnim strankam, ki potrebujete prav to, kar vi obvladate!

In tudi za tiste, ki se boste na portal prijavili kot ponudniki, je registracija popolnoma brezplačna.


Odlična priložnost za dodaten zaslužek ali realizacijo projetka

Če se boste na sloprofi.si prijavili kot strokovnjak (podjetje), boste s tem dobili nekaj dodatnega mesečnega zaslužka, če pa mojstra iščete, boste zelo kmalu po oddanem povpraševanju na vaš e-poštni naslov dobili ponudbe. Ne glede na kateri strani ste, sloprofi.si je win-win situacija.

Dovolj je čakanja! Še danes se prijavi na sloprofi.si in izkoristi potencial, ki ga imaš ali najdi mojstra po tvoji meri!


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za svoje naročnike skrbijo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami. Med prvimi v svetu so ponudili storitve prek VDSL tehnologije, kmalu za tem pa so svojo ponudbo razširili ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več