Računalništvo, telefonija
04.01.2005 14:03

Deli z drugimi:

Share

Skupina Atlantis Citrixov zlati partner

Skupina Atlantis, hčerinska družba podjetja S&T Hermes Plus, je pridobila status Citrix Certified Solutions Partner Gold. Podjetje Citrix, največji proizvajalec terminalske programske opreme na svetu, svojim partnerskim podjetjem podeljuje zlato partnerstvo na osnovi uspešne prodaje in celovitih projektov vpeljave Citrixove infrastrukture v poslovanje. Skupina Atlantis je tako prvo podjetje v Sloveniji, ki je samostojno izpolnilo pogoje za pridobitev tega visokega partnerskega statusa.

Status zlatega partnerstva na področju rešitev je druga najvišja možna stopnja partnerstva. Skupina Atlantis je novi status pridobila z rednim izobraževanjem tehničnega in prodajnega osebja ter z učinkovitimi vpeljavami terminalskega načina dela na osnovi Citrixovih rešitev v slovenska podjetja. Skupina Atlantis je namreč že vrsto let najuspešnejši Citrixov partner v Sloveniji in s štirimi uradno certificiranimi strokovnjaki najbolj usposobljen ponudnik Citrixovih rešitev.

Status Citrix Certified Solution Partner Gold lahko pridobijo distributerji in prodajalci z dodano vrednostjo, sistemski integratorji ter svetovalci na področju aplikativnih rešitev in rešitev za javno upravo. Skupina Atlantis bo v okviru partnerstva izvajala prodajo Citrixovih izdelkov, pomagala pri usklajevanju strategije dostopa do informacijskih virov s poslovno strategijo, nudila izobraževanje uporabnikov, vpeljavo infrastrukture dostopa na osnovi Citrixovih rešitev in njegovih partnerjev, svetovanje na področju poslovnih izhodišč in izvedbo s tem povezanih tehnoloških rešitev ter načrtovanje prodaje v skladu s Citrixovimi prodajnimi ekipami.


Prijavi napako v članku