Računalništvo, telefonija
27.11.2017 05:57

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Note8 po meri Microsofta!

Microsoftov grafični vmesnik za Galaxy Note8 olajšuje dostop do njegovih mobilnih aplikacij.
Microsoftov grafični vmesnik za Galaxy Note8 olajšuje dostop do njegovih mobilnih aplikacij.

Konec avgusta je Samsung predstavil nadvse zanimivi pametni mobilni telefon Galaxy Note 8, ki se lahko pobaha s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) zaslonom AMOLED ločljivosti QuadHD+, saj je ta minimalno obrobljen. Strojna oprema novosti nas ne bo pustila na cedilu niti pri opravljanju najzahtevnejših nalog, saj ta obsega osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 835, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik z do 256 gigabajti prostora. Piko na i pa daje še kakovostno ohišje odporno proti prahu in vodi, saj je združljivo s standardom IP68.

Ker je pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note8 namenjen predvsem poslovnežem, se je zanj odločilo kar podjetje Microsoft, saj ga to trži kar neposredno na njegovi spletni strani, in sicer na naslovu http://bit.ly/Galaxy-Note8-Microsoft. Ker pa Microsoft ni pretirano navdušen nad grafičnim vmesnikom podjetja Samsung, uporabnikom priporoča namestitev lastnega, ki sliši na ime Microsoft Launcher. Ta je na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/Microsoft-Launcher-Android.

Microsoftov grafični vmesnik za pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note8 dejansko olajšuje dostop do njegovih mobilnih aplikacij, med katerimi najdemo Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Cortana, To-Do, Edge in Skype. Telefon lahko kupci dobijo celo za 150 ameriških dolarjev ceneje kot pa v običajni trgovini.


Prijavi napako v članku