Računalništvo, telefonija
22.02.2007 06:38

Deli z drugimi:

Share

S&T Slovenija in nov kompetenčni center

S&T Slovenija sporoča, da so odprli kompetenčni center za IBM Tivoli, v okviru katerega bodo zagotavljali celovito podporo za izdelke IBM Tivoli v vseh 18-tih državah, v katerih posluje skupina S&T. To je že drugi kompetenčni center podjetja, odprt v zadnjem času, in eden izmed petih, ki jih odpira skupina S&T. Odločitvi za odprtje IBM-ovega kompetenčnega centra v Sloveniji so botrovale dolgoletne izkušnje podjetja S&T Slovenija s področja upravljanja sistemov in storitev, močna ekipa strokovnjakov ter številne reference. S&T Slovenija je nedavno prejel tudi naziv “The most certified IBM Tivoli Business Partner in Slovenia for the year 2006”.

Že drugi kompetenčni center S&T-ja v Sloveniji dokazuje visoko raven znanja strokovnjakov S&T Slovenija. V okviru centra posameznim državam, kjer je S&T prisoten, podjetje svetuje, kako vzpostaviti lokalne storitve, ter pomaga pri načrtovanju in prodaji zahtevnejših projektov s tega področja.

Rešitve IBM Tivoli s področja upravljanja sistemov so namenjene nadzoru delovanja omrežij informacijske infrastrukture in aplikacij ter pomagajo pri zagotavljanju visoke razpoložljivosti teh sistemov. Rešitve za podporo upravljanju storitev pa podpirajo procese znotraj oddelka informatike ter zagotavljajo kakovost izvajanja tako vzdrževalnih kot tudi projektnih storitev v podjetju.

Glavni razlogi za ustanovitev S&T-jevih kompetenčnih centrov, poleg dveh v Sloveniji še dveh v Romuniji in enega na Slovaškem, so izvajanje storitev svetovanja vrhunskih strokovnjakov, intenzivni razvoj poslovanja, podpora prodajnim oddelkom v predprodajnih in namestitvenih fazah projekta ter strukturiran prenos znanja. Z ustanovitvijo kompetenčnih centrov S&T odgovarja na vse večjo stopnjo specializacije na IT-trgu ter zagotavlja svojim strankam izvajanje kakovostnih storitev.

S&T namerava tudi v prihodnje nadaljevati z ustanavljanjem novih kompetenčnih centrov, ki se bodo osredotočali na področja, kot so telekomunikacije, proizvodnja in finančne storitve.


Prijavi napako v članku