Računalništvo, telefonija
09.05.2006 06:51

Deli z drugimi:

Share

S&T med najuspešnejšimi SAP-jevimi partnerji

Švicarska podružnica skupine S&T je bila imenovana za najboljšega švicarskega SAP-jevega partnerja na področju IT-svetovanja in osvojila nagrado “SAP Gold Partner”. Zaradi pomembne vloge S&T-ja na področju SAP-jevih rešitev je podjetje poleg nagrade za najboljšega partnerja prejelo tudi nagrado za “All-in-One” partnerja. S&T je bil na podlagi številnih uspešno izpeljanih projektov za najboljšega SAP-jevega partnerja imenovan tudi na Češkem.

S&T je po prevzemu podjetja EFP Consulting AG, vodilnega ponudnika na področju svetovanja in nameščanja SAP-jevih rešitev, svojo vlogo na tem področju še dodatno okrepil. Prejete nagrade so za skupino S&T, ki zaposluje približno 400 ERP-strokovnjakov, pomemben korak na poti do cilja postati vodilni ponudnik poslovnih informacijskih rešitev (ERP) v Srednji in Vzhodni Evropi.

“Imenovanje za najuspešnejšega SAP-jevega partnerja kaže na to, da smo pri širitvi svojih poslovnih IT-rešitev na pravi poti. Kot SAP-jev najboljši partner lahko računamo tudi na njihovo popolno podporo pri trženju rešitev in pri dostopu do pomembnih informacij,” je dejal Klavdij Godnič, predsednik uprave podjetja S&T Hermes Plus in generalni direktor regije Adriatic v S&T-ju. “Obvladovanje SAP-jevih rešitev in aplikacij nam zagotavlja pomembno konkurenčno prednost na trgih, kjer smo prisotni.”

“Zavedamo se, da je za naš uspeh pomembna tudi vloga naših partnerjev. S podjetjem S&T uspešno sodelujemo že vrsto let, kar kaže na vzajemno podporo,” je dejal Pavel Car, direktor SAP-ja v Sloveniji. “SAP-jeve kakovostne poslovne rešitve in vrhunska strokovnost naših partnerjev so temelj našega uspešnega poslovanja.”

Tudi v Sloveniji, Srbiji in Črni gori ter na Hrvaškem je S&T eden izmed vodilnih SAP-jevih partnerjev s številnimi referencami, kot so Ljubljanske mlekarne, novomeško podjetje TPV, podjetje Srbija Broad Band – največja kabelska televizija in ponudnik dostopa do širokopasovne internetne povezave, Lura, hrvaško prehrambeno podjetje, ter mnoga druga.


Prijavi napako v članku