Računalništvo, telefonija
16.08.2018 21:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rok za prijavo del podaljšan do 3. septembra 2018

Rok za prijavo del podaljšan do 3. septembra 2018
Rok za prijavo del podaljšan do 3. septembra 2018

Jubilejni mednarodni festival kreativnosti Zlati boben, ki bo potekal med 17. in 19. oktobrom 2018 v Portorožu v Sloveniji, je podaljšal rok za prijavo del do 3. septembra 2018. Prijavljena dela bo pregledovalo in ocenjevalo 22 vrhunskih mednarodnih strokovnjakov pod vodstvom dolgoletnih prijateljev Zlatega bobna – Adriana Botana, predsednika žirije tekmovalne sekcije ZAKAJ, in Jaimeja Mandelbauma, predsednika žirije tekmovalne sekcije KAJ.

25. Zlati boben je oznanil kar nekaj novosti v letošnjem tekmovalnem programu. Tekma Zlatega bobna ostaja razdeljena na dve tekmovalni sekciji, vendar sta ti veliko bolj razširjeni, kot sta bili nekoč tekmovalni sekciji Najboljše delo in Najboljša praksa. Zdaj sta naslovljeni veliko bolj funkcionalno, in sicer z vprašanjema; ZAKAJ je bilo delo razvito? – in KAJ to delo je? Tekmovalna sekcija KAJ bo prepoznala in nagradila najboljše rešitve in najučinkovitejše izvedbe, medtem ko bo tekmovalna sekcija ZAKAJ iskala temeljne razloge različnih komunikacijskih praks. Obe tekmovalni sekciji sta razdeljeni v skupine in kategorije, ki odražajo najnovejše trende v oglaševalski in kreativni industriji.

Tekmovanje in nagrade so odprte za vse agencije, oglaševalce, naročnike, produkcijske hiše in oblikovalske studie, TV in druge medijske hiše ter vse, ki so vključeni v ustvarjanje ali produkcijo tržnih komunikacij, registriranih v naslednjih državah: Albanija, Armenija, Avstrija, Azerbajdžan, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Češka, Črna gora, Ciper, Estonija, Finska, Grčija, Gruzija, Hrvaška, Izrael, Italija, Kazahstan, Kosovo, Kirgizistan, Latvija, Libanon, Litva, Madžarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Poljska, Romunija, Rusija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Tadžikistan, Turčija, Turkmenistan, Ukrajina in Uzbekistan. Letos prvič pa se na tekmo Zlatega bobna podajajo tudi prijavitelji iz Portugalske in Španije.

Pomembni datumi:

  • Rok za prijavo del: 3. september 2018
  • Rok za tekmovanje mladih bobnarjev: 10. september 2018
  • Medijske akreditacije: odprte do 15. oktobra 2018
  • Več o jubilejnem Zlatem bobnu: www.goldendrum.com

Prijavi napako v članku