Računalništvo, telefonija
02.11.2016 14:31
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Puma presenetila s pametnimi copati, ki jemljejo dih

Pametni copati Puma s tehnologijo AUTODISC so že navdušili mnoge.
Pametni copati Puma s tehnologijo AUTODISC so že navdušili mnoge.

Tehnološki napredek, inovacije in izvajanje sodobnih rešitev odpirajo nešteto možnost in to tudi na področju športne opreme. To je s pripravo nadvse inovativnih pametnih športnih copat dokazalo podjetje Puma, saj je njihove nove telovadne copate opremilo s tehnologijo AUTODISC. Ta ima kar nekaj prednosti pred tehnologijo HyperAdapt 1.0, saj ta nima vidnih vezalk, copate pa lahko preko namenske aplikacije uporabljamo kar preko pametnega mobilnega telefona.

Pametni športni copati Puma so s pametnim mobilnim telefonom povezani preko brezžične povezave Bluetooth, preko namenske aplikacije pa lahko tako upravljamo s copati kot spremljamo napolnjenost vgrajene baterije. Na srečo lahko baterije polnimo brezžično, pri čemer zadošča le to, da telovadne copate postavimo na namenski podstavek. Puma je izdelala le 50 parov novih pametnih copat, ki bodo bolj kot ne namenjene vrhunskim športnikom in rekreativcem za preizkušanje.

Če se bodo pametni športni copati Puma s tehnologijo AUTODISC izkazali verjamemo, da bodo te prej ali slej na voljo tudi običajnim smrtnikom. O ceni je seveda še prezgodaj govoriti, verjamemo pa, da te ne bodo ravno poceni. Upajmo le, da bodo te prej ali slej zašle tudi k nam.


Prijavi napako v članku