Računalništvo, telefonija
17.12.2015 10:49

Deli z drugimi:

Share

Prynt: Najboljši tiskalnik za mobilne telefone!

Tiskanje fotografij, zajetih z mobilnim telefonom, še nikoli ni bilo enostavnejši.
Tiskanje fotografij, zajetih z mobilnim telefonom, še nikoli ni bilo enostavnejši.

Pri podjetju Prynt so se na začetku letošnjega februarja odločili za pripravo nadvse zanimivega mobilnega tiskalnika, saj pametne mobilne telefone vse več posameznikov uporablja v vlogi digitalnih fotoaparatov. Novost so prvi kupci prejeli pred kratkim in z njo so nadvse zadovoljni, saj ta mobilni telefon spremeni v fotoaparat Polaroid. Dejansko gre tu za kompaktno ohišje z vgrajenim tiskalnikom, v katerega vstavimo pametni mobilni telefon. Tiskalnik zajeto fotografijo nemudoma natisne na namenski fotopapir, pri čemer se podatki prenašajo kar preko podatkovnega priključka.

V ohišje tiskalnika Prynt za pametne mobilne telefone vrednosti 150 evrov je vgrajen miniaturni tiskalnik podjetja Zink. Natisnjene fotografije so vodoodporne, težko se raztrgajo in so precej odporne proti različnim vremenskim vplivom. Tiskanje ene fotografije traja nekaj manj kot minuto, kakovost tiska pa je glede na miniaturni tiskalnik več kot zadovoljiva. Novost je trenutno na voljo lastnikom pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S4 in Galaxy S5 ter Apple iPhone 5 in iPhone 6, nekoliko kasneje pa bodo na svoj račun prišla še druga.

V ohišje tiskalnika Prynt je mogoče namestiti do 10 posebej pripravljenih lističev, ki so sicer že vključeni v samo ceno tiskalnika. Za paket dodatnih 50 lističev pa podjetje Prynt zahteva 25 evrov.


Prijavi napako v članku