Računalništvo, telefonija
15.03.2013 14:58
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvenstvo se je začelo! Išče se Generalni spletni prvak 2013

Na letošnje tekmovanje WEBSI – Spletni prvaki 2013 lahko zainteresirana podjetja prijavijo digitalne projekte v kar 10 kategorij. Vzporedno pa poteka tudi tekmovanje za naj digitalno agencijo leta 2013. Letošnje projekte bodo ocenjevali tudi potrošniki preko spletnega obrazca Websi - Glas ljudstva. Žirija bo razdeljena na dva dela, poslovno in strokovno, slednji predseduje direktorica marketinga in prodaje na Si.Mobilu – Eva Aljančič.
Prvenstvo se je začelo! Išče se Generalni spletni prvak 2013
Prvenstvo se je začelo! Išče se Generalni spletni prvak 2013

Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI – Spletni prvaki 2013 bo letos drugič predstavil najboljše spletne in mobilne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki na tem področju izstopajo. Projekt organizirata in vodita Svetovalno analitično podjetje za razvoj spletnega poslovanja E-laborat in Marketing magazin v želji, da se spodbudi odličnost tudi v slovenskem digitalnem prostoru. Projekt je prvenstveno namenjen izobraževanju, obenem pa se lahko prijavitelji potegujejo tudi za več različnih nagrad. Podeljene bodo naslednje: Generalni spletni prvak 2013, za projekt, ki bo zbral največ točk med vsemi prijavami in Spletni prvak 2013 v posamezni kategoriji. Na podlagi glasovanja preko spletne strani bo podeljena nagrada Zmagovalec ljudstva, vzporedno pa bo potekalo tudi tekmovanje za Digitalno agencijo leta 2013. Ker bo ocenjevanje razdeljeno na več stopenj bodo tudi zmagovalci posamezne prejeli nagrado za: Najboljše oblikovanje, Najboljše uredništvo in Najboljšo uporabniško izkušnjo.

Žirija bo tudi letos razdeljena na strokovno in poslovno, obe pa bosta sestavljeni iz strokovnjakov, ki bodo projekte ocenjevali celostno in z vidika Vsebine (content), Dizajna ter Uporabniške izkušnje (UX).


Novost v letu 2013 je Glas ljudstva, ki bo predstavljal 15% skupne ocene. Predstavniki ljudstva bodo projekte ocenjevali na spletni strani www.websi.si. Projektov med sabo ne bodo primerjali temveč vsakega ocenjevali posamezno. Ocenili bodo lahko več projektov.


Projekti se lahko v ocenjevanje prijavijo do 24. maja, do 15. aprila pa so pripravljene posebne, nižje cene za zgodnje prijave, prav tako je cena nižja, če se prijavi več projektov.


V dosje WEBSI – SPLETNI PRVAKI, ki bo izšel 12. septembra, ko bo potekala tudi slavnostna podelitev nagrad, ne bodo vključeni samo prijavljeni projekti, ampak tudi največkrat predlagane rešitve s strani žirije. Podeljene nagrade WEBSI – Spletni prvaki 2013 namreč spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer bodo predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v nekem letu ustvarila presežke.


Prijavi napako v članku