Računalništvo, telefonija
13.05.2004 11:09
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva obletnica spletnega trgovskega centra kadarkoli.com

Spletna prodajalna www.Kadarkoli.com je že pred enim letom prerasla v spletni trgovski center. Uporabnikom je na voljo pestra ponudba računalniške opreme, zabavne elektronike, biro opreme in gospodinjskih aparatov. Portal je v maju upihnil prvo svečko. Poleg širitve ponudbe ekipa Kadarkoli.com nenehno dodaja uporabniku prijazne storitve. Najnovejša je eDražba, katere posebnost je ta, da je naenkrat na voljo več različnih izdelkov, za katere je mogoče licitirati. Konec maja pa bo na voljo nova storitev eFoto, ki bo uporabnikom omogočala ugodno naročanje razvijanja digitalnih fotografij.
Še večja udobnost nakupa je zagotovljena z različnimi načini plačila, saj uporabniki lahko plačajo po povzetju s številnimi plačilnimi karticami, med katerimi prednjačita MasterCard in Visa, z Moneto, na voljo jim je tudi najem subvencioniranega kredita. Jedro spletnega trgovskega centra Kadarkoli.com predstavlja uveljavljen sistem za upravljanje z vsebino CCA WcM (WEB Content Manager), ki temelji na najnovejših tehnologijah.

V spletni trgovski center je trenutno vključenih 20 trgovcev, ki ponujajo več kot 7.000 artiklov sedemdesetih priznanih blagovnih znamk. Vključitev trgovca v spletni trgovski center Kadarkoli.com je brezplačna.


Prijavi napako v članku