Računalništvo, telefonija
25.04.2013 14:04

Deli z drugimi:

Share

ProGRAM – vaš inteligentni asistent v poslovanju

Dobro opravljeno računovodsko delo je temelj, na katerem gradijo vsa uspešna podjetja. V podjetju PRONET iz Kranja so oblikovali rešitev, ki intuitivno razume sodobno poslovanje. Še več, v oblačno rešitev ProGRAM vgrajena umetna inteligenca lahko prevzame tudi vlogo poslovnega svetovalca ter podjetij ali samostojnih podjetnikov ne obremenjuje z računovodstvom.
ProGRAM ima sposobnost razumevanja in podjetniku lahko hitro odgovori na vprašanja
ProGRAM ima sposobnost razumevanja in podjetniku lahko hitro odgovori na vprašanja

Poslovna okolja se nenehno spreminjajo, skupaj z njimi pa se spreminjajo tudi poslovne navade. ProGRAM je ena prvih rešitev, ki poslovne procese podpira z vidika sledenja spremembam, pri čemer združuje več elementov: kupce, dobavitelje, lastnike, zaposlene, računovodske servise in najnovejšo tehnologijo – vključno z umetno inteligenco.

Podjetjem, ki nimajo svojega računovodstva, ProGRAM ponuja odlično evidenco poslovnih dogodkov, saj jim lahko sproti sporoča informacije o neplačnikih, zamudnikih, poravnavi obveznosti ter omogoča redno spremljanje denarnega toka podjetja ter stroškov po posameznih kategorijah. Bilanci stanja in uspeha sta tako kot drugi kazalniki poslovanja na vpogled v vsakem trenutku. ProGRAM je idealna rešitev tudi za samostojne in male podjetnike, ki morajo poskrbeti le za vnos prejetih dokumentov in izdajo računov, knjiženje, bilance in računovodski nasveti pa sodijo med opise nalog rešitve ProGRAM.

Pogovor s ProGRAMom

V rešitev ProGRAM vgrajena poslovna inteligenca uporabnikom omogoča komuniciranje z njo v naravnem jeziku. Uporabnikom je namreč vedno na voljo virtualni računovodski asistent, ki ne obvlada le razlage posameznih funkcij, temveč zna besedilna vprašanja spremeniti v ustrezne poizvedbe in jih predstaviti v primerni obliki – kot poročilo, graf ali odgovor. ProGRAM, ki ima sposobnost razumevanja, sklepanja in govorjenja, podjetniku lahko hitro odgovori na vprašanja, kot sta »Katere račune je treba plačati danes?« ter »Kakšna je obveznost za davek ta mesec?« in številna druga.

Rešitev iz oblaka za učinkovitejše poslovanje

ProGRAM je rešitev v oblaku. Podjetnik lahko svoje poslovanje spremlja na pametnem telefonu, tablici ali prenosnm računalniku – kjerkoli in kadarkoli. Podjetje za njegovo implementacijo ne potrebuje drage strojne opreme, odpadejo pa tudi stroški za nakup programskih licenc. ProGRAM je na voljo v več različicah, od preprostejše, namenjene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, do zahtevnejše za podjetja, ki sama vodijo računovodstvo, ter posebne različice, namenjene računovodskim servisom in zavodom. V podjetju PRONET Kranj so poskrbeli še za posebej ugodno ponudbo, namenjeno podjetnikom začetnikom (t. i. start-upi).

Podjetja in podjetniki z uporabo rešitve ProGRAM dosegajo tudi konkurenčno prednost, saj lahko z njeno rabo poslujejo hitreje, ceneje, skratka učinkoviteje. Po zaslugi naprednih tehnologij prepoznavanja govora, analitike ter umetne inteligence pa ProGRAM predstavlja najsodobnejše poslovno orodje, ki je po zaslugi mobilnih naprav uporabnikom vedno na voljo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku