Računalništvo, telefonija
12.01.2005 08:27
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

PRO PR 2005

3. Mednarodni kongres za odnose z javnostmi regije Alpe-Adria

Agencija Apriori se z regionalnimi partnerji intenzivno pripravlja na tretji mednarodni kongres za odnose z javnostmi regije Alpe – Adria. Kongres s sloganom “Z znanjem do uspeha” bo potekal od 30. 3. do 2. 4. 2005 v hotelih “Neptun – Istra” na hrvaškem arhipelagu Brioni.

Predavatelji iz Zagreba, Sarajeva, Beograda, Novega Sada, Podgorice, Prištine, Maribora in Ljubljane bodo svoja znanja in izkušnje s področja odnosov z javnostmi v štirih dneh prenašali na udeležence kongresa. Povezovalna tema letošnjega kongresa so mediji, tako da kongres ni namenjen le tistim, ki se neposredno ukvarjajo z odnosi z javnostmi, temveč tudi kadru, ki pri svojem delu mora razumeti komunikacijske specifike in razlike tržišč v regiji. Udeležencem, med katerimi so v prejšnjih letih prevladovali strokovnjaki za odnose z javnostmi iz vodilnih podjetij različnih gospodarskih panog, politike in javne uprave, se letos prvič pridružujejo tudi slovenski udeleženci.

Tudi to leto je največ pozornosti namenjene strokovnim delavnicam, kjer se udeleženci izobražujejo na primerih iz prakse. Letošnji moderatorji delavnic so: Maja Blaguški in Ivan Ban, trenerja NLP-ja (nevro-lngvističnega programiranja), ki bosta vodila delavnico “Motivacijski model v odnosih z javnostmi”, Ljubica Jerotijević, direktorica agencije Aquagroup iz Beograda, ki bo vodila delavnico “Fokusne skupine v odnosih z javnostmi”, ter Jovanka Zlatković, direktorica programa Radia 021 iz Novega Sada, ki bo vodila delavnico z naslovom “Dan v vlogi radijskega urednika”.

V štirih dneh bo štirinajst predavateljev na kongresu skozi deset predavanj in tri delavnice v približno 45 urah predavanj na primerih iz teorije in prakse in udeležencem skušalo čimbolje pokazati komunikacijske posebnosti tržišč v regiji.


Prijavi napako v članku