Računalništvo, telefonija
18.01.2015 13:31
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preskusimo pametno ročno uro Apple Watch sedaj!

Simulator Applove pametne ročne ure Watch se v praksi obnese več kot odlično!
Simulator Applove pametne ročne ure Watch se v praksi obnese več kot odlično!

Na enem izmed najbolj pričakovanih dogodkov konec lanskega leta v San Franciscu je podjetje Apple predstavilo pametno ročno uro Watch, ki pa naj bi bila naprodaj šele spomladi letos (bit.ly/Apple-Watch-Pomlad). Nedavne govorice, ki so jo sprožili viri blizu podjetja Apple celo zatrjujejo, da kljub zamudi v pričetku prodaje novosti, so pričakovanja izjemno velika. Ob začetku prodaje naj bi bilo namreč »v obtoku« na voljo kar do 40 milijonov primerkov Applove pametne ročne ure Watch, v letu 2014 pa je vsem trgovcem skupaj širom sveta uspelo prodati »komajda« 15 milijonov tovrstnih elektronskih naprav.

Ker naj bi bilo za pametno ročno uro Apple Watch v Evropi potrebno odšteti vsaj 350 evrov, je skupina nadobudnih programerjev pripravila spletno aplikacijo, ki simulira delovanje novosti, za preizkus pa potrebujemo zgolj spletni brskalnik. Čeprav spletna različica Applove ročne ure Watch ne ponuja vseh možnosti, ki bodo na voljo v končnem izdelku (na primer povečevanje zaslona z gumbom), jih lahko preizkusimo večino izmed njih, kot na primer premik ikon po zaslonu ter delovanje ključnih aplikacij, ko so na primer iTunes, klici, e-pošta, sporočila, aplikacija za fitnes, čas in celo Instagram.

Spletna stran, ki simulira delovanje pametne ročne ure Apple Watch, je na voljo na spletni povezavi bit.ly/Apple-Watch-demo.


Prijavi napako v članku