Računalništvo, telefonija
04.09.2017 06:44
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni predvajalniki glasbe še niso rekli zadnje!

Sony Walkman NW-ZX300 bo zlahka prepričal najzahtevnejše ljubitelje glasbe!
Sony Walkman NW-ZX300 bo zlahka prepričal najzahtevnejše ljubitelje glasbe!

Podjetje Sony je za najzahtevnejše ljubitelje glasbe pripravil prestižni prenosni predvajalnik, ki omogoča predvajanje tako imenovane visokoločljive glasbe ter nudi podporo za brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth ter brezstično tehnologijo NFC. Tu gre za prenosni predvajalnik glasbe Walkman NW-ZX300, ki je za nameček opremljen s kakovostnim 7,8-centimetrskim oziroma 3,1-palčnim na dotik občutljivim zaslonom ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk.

Prenosni predvajalniki glasbe Sony Walkman NW-ZX300 je seveda namenjena najzahtevnejšim, saj ima vgrajen digitalni ojačevalnik glasbe S-Master HX z možnostjo poenostavljenega signala toka za zmanjšanje izkrivljanja. Zaradi tega lahko uporabniki predvajajo visokoločljive glasbene formate PCM do 32bit / 384kHz in DSD na 11,2 megahercih. Poleg standardnih formatov MP3, WMA, FLAC, AAC, DSD in APE, novost podpira še format MQA (Master Quality Authenticated). Prostora za shranjevanje priljubljenih večpredstavnostnih vsebin je dovolj, saj je na voljo 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD.

Kakovostni prenosni predvajalniki glasbe Sony Walkman NW-ZX300 ima vgrajeno baterijo, ki zagotavlja do 26 ur neprekinjenega predvajanja priljubljene glasbe, pri čemer polnjenje povsem izpraznjene baterije traja pet ur in pol. Novost bo naprodaj oktobra in seveda ne bo poceni, saj bo zanj v prosti prodaji v Združenih državah Amerike treba odšteti preračunanih 590 evrov, v evropskem prostoru pa po vsej verjetnosti okoli 700 evrov.


Prijavi napako v članku