Računalništvo, telefonija
08.10.2018 11:28

Deli z drugimi:

Share

Pralnice perila kar na podzemni železnici!

Perilo lahko v Londonu damo prati kar na podzemni železnici.
Perilo lahko v Londonu damo prati kar na podzemni železnici.

Zaradi hitrega tempa življenja nam počasi zmanjkuje časa tudi za enostavnejša opravila kot je na primer pranje perila. To pa je s pridom izkoristilo startup podjetje VClean Life, ki je na nekatere podzemne železnice v Londonu postavilo samodejne naprave za pranje perila. Tu dejansko gre za storitev, ki je po mnenju mnogih hitra in predvsem zelo priročna.

V naslednjih nekaj mesecih naj bi startup podjetje VClean Life imelo v londonski podzemni železnici postavljenih že okoli 200 tovrstnih pralnic perila imenovanih Vdrop, trenutno pa se te nahajajo na postajah Epping, Loughton, North Greenwich, South Woodford in Woodford. Nova storitev uporabnikom dejansko omogoča, da perilo oddajo v pranje preden se odpravijo na pot in ponj pridejo v roku okoli 24 ur. Celoten postopek od oddaje perila do njegovega prevzema je voden preko povsem običajnih identifikacijskih kod QR.

Za nadvse zanimivo storitev startup podjetja VClean Life je treba odšteti okoli preračunana dva evra in pol na kos oblačila, kar seveda ni poceni, je pa zelo priročno, saj je ta na voljo na številnih zonah podzemne železnice. Tu gre predvsem za mesta, ki so obiskana tudi s strani turistov. Več o novi storitvi pa je na voljo na spletni povezavi https://vclean.life/.


Prijavi napako v članku