Računalništvo, telefonija
08.09.2008 10:29
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetje PALSIT organizira sejem INFOSEK EXPO 2008

INFOSEK EXPO 2008 je sejem najnovejše tehnologije in storitve s področja varovanja informacij. Dogodek je zanimiv za vse, ki vsakodnevno delajo na področju varovanja informacij.

Osrednji programski sklopi bodo letos:
– upravljanje z informacijsko varnostjo
– protivirusna zaščita
– foreznika
– biometrija
– kriptografija

Obiskovalci bodo na dogodku lahko brezplačno spoznali razstavljalce in jih na licu mesta povprašli vse kar jih zanima, srečali bodo glavne slovenske ponudnike informacijsko varnostnih rešitev, se seznanili z najnovejšimi trendi in dosežki malih, srednjih in velikih podjetij razčlenjenih po programskih sklopih, na spremljevalnih (strokovnih) predavanjih pa bodo slišali vsa nova spoznanja, ki jih prinaša področje informacijske varnosti.

Poleg dogodka INFOSEK EXPO 2008 bo potekal tudi dogodek v organizaciji podjetja DNS d.o.o. z naslovom “POSKRBITE ZA VARNOST – Optimizirajte in zaščitite svoje IT okolje” in vzporeden dogodek v organizaciji podjetja CHS d.o.o., ki se bo imenoval “MOBIT – mobilne informacijske tehnologije”.

Dogodek se bo odvijal 15. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, trajal pa bo od 9.00 do 17.00 ure. Udeležba za vse navedene dogodke je brezplačna.

Prijave so možne na spletni strani www.palsit.com, kjer zaradi lažje organizacije lahko obiskovalci označijo, katerih predavanj oz. dogodkov se nameravajo udeležiti.


Prijavi napako v članku