Računalništvo, telefonija
03.10.2016 11:50

Deli z drugimi:

Share

Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!

Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!
Petrol poslovni hackathon – priložnost za uspeh!

Zgodnja jutranja ura… Prva misel je seveda kava. Pa če smo v avtu? Nič lažjega, Petrol kava na poti seveda! Skoraj vsak dan se na takšen ali drugačen način srečamo s Petrolom, če ne drugače, ko nam zmanjkuje goriva ali pa se po dolgi noči lačni vračamo domov in si zaželimo pice, ki jo sedaj strežejo v Fresh kotičkih na izbranih prodajnih mestih Petrola. Zgodi se tudi, da včasih enostavno peljemo mimo in pri sebi rečemo, če bi spremenili tole in tole zadevo, bi pa poleg goriva postal redna stranka tudi na drugih področjih. Ne pelji več mimo, ustavi se na Petrolovem poslovnem hackatonu in neposredno sodeluj pri vpeljavi izpoljšav v Petrolu!

V ABC pospeševalniku so namreč premierno predstavili nov inovativen podjetniški program, namenjen že uveljavljenim podjetjem. Veliko zanimanje zanj so pokazale tudi korporacije, ki tudi same spodbujajo inoviranje v in izven samega podjetja. Petrol, ki že dolgo ni več znan kot izključno ponudik goriva, želi inoviranje ponesti še korak dalje.

Petrol je podjetje, ki se stalno razvija in širi, uspešno prilagaja svojo ponudbo potrošnikom, hkrati pa je tudi podjetje, ki aktivno podpira podjetništvo in inovacije. Za svojo odličnost in razvoj skrbijo prav na vseh področjih poslovanja. Vse od logistike, nabave pa do marketinga, izgleda prodajnih mest in aktualnosti ponudbe na njihovih prodajnih servisih. Premišljena je vsaka poteza, ki je hkrati v koraku s časom, saj vedo, da le to zagotavlja razvoj in uspeh na dolgi rok.

Podjetje Petrol je tako združilo moči z ABC pospeševalnikom, rezultati pa se kažejo tudi v okviru odmevnega Petrolovega poslovnega hackathona, ki bo potekal 8. in 9. oktobra 2016. Dogodek je odlična priložnost za vse posameznike ali ekipe, ki si želijo biti del zgodbe o uspehu, morda imajo celo že razdelano idejo, a enostavno ne vedo kako pristopiti in biti opaženi. To sedaj več ni ovira!

Pridružite se, tekmujte za nagradni sklad v vrednosti 1500EUR in kar je še pomembnejše – za izjemen občutek, da ste ravno vi tisti, ki s svojimi prelomnimi in inovativnimi idejami sprožate novo obdobje v Petrolu. Da izjemni posamezniki ne bodo ostali le številka, so v Petrolu poskrbeli še dodatno – najbolj prodorni bodo namreč dobili priložnost predstavitve/zaposlitve v Petrolovi ekipi!

V ABC Hubu (spodnja etaža dvorane pod Emporiumom, BTC Ljubljana) se nam tako obeta nepozaben in najbolj kreativen vikend življenja. Vikend poln zagona, novih prijateljstev, novih priložnosti, svežih idej… in seveda kave!

Pa je res tako preprosto? DA!

Izziv je Petrolova nova mobilna aplikacija »Na poti«: kaj si želim, kaj potrebujem, kaj predlagam…. da mi preko mobilne aplikacije Petrol zagotovi, ko sem na poti…. Izziv je torej enostaven – kako zagotoviti izjemno uporabniško izkušnjo! Najlažje je začeti pri sebi. Kaj bi si vi želeli, da vam nova aplikacija nudi? Kaj pogrešate? Kaj mislite, da pogrešajo drugi? Vsaka ideja šteje. Mogoče je ravno vaša tista prava, ali pa bo odlična podlaga oziroma manjkajoči košček sestavljanke za nadaljnje razvijanje ideje v vikendu, ki prihaja!

Pogosto nam ob omembi besede hackathon misli uidejo na temne prostore in računalničarje, ki izvajajo vse mogoče in nemogoče nelegalne stvari. Brez skrbi, edina podobnost z njimi na Petrolovem poslovnem hackahonu bo intenzivno delo z malo spanja. In veliko kave, če bo to potrebno. Tudi kava na poti bo odlična rešitev! Udeleženci bodo po prijavi razdeljeni v skupine, na samem dogodku pa jih čaka dinamičen razvoj rešitev na podlagi dodeljenega izziva. Topli obroki in vmesni vmesni prigrizki so priskrbljeni, zato ne bo izgovora za pomanjkanje energije.

Kot je to značilno za klasične hackathone, kjer so najbolj zaželjeni le programerji, na Petrolovem poslovnem hackatonu temu ni tako. Nihče ni omenil, da gre za klasični hackathon. Ni pomembno ali si novinec, marketinški profesionalec, mislec ali raketni znanstvenik. Vse kar šteje je, da si kreativen, in izviren posameznik, sposoben dela v ekipi in odprt za nove zamisli. Ambicioznost je všteta že sama po sebi, drugače sploh ne bi razmišljal, da bi ravno ti bil tisti, ki vodi k spremembam. Vsaka ideja šteje, in vsaka ideja ima možnost, da se razvije v nekaj večjega. Poskusi in se prijavi! Ideje boste imeli priložnost razviti ob pomoči drugih kreativnih posameznikov! In ne pozabi misli globalno in spremeni navade (bodočih) uporabnikov Petrola po vsej Sloveniji in širše. Petrol je namreč tudi prisoten v tujih državah – Hrvaški, BiH, Srbiji, Kosovem in Črni Gori.

Ne zamudi proložnosti. Prišel je tvoj čas za uspeh!


Prijavi napako v članku