MOJVIDEO d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 31791255
Matična št.:
8145938000
Transakcijski račun:
SI56 0315 7100 1124 510
Osnovna dejavnost:
J63.120 Obratovanje spletnih portalov
Ustanovitelj:
Kovačevič Rudolf Marko

Mojvideo.com, prvi slovenski video portal

Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ogledovanju različnih zanimivih video posnetkov. Uporabniki jih objavljajo za zabavo, poleg pa izražajo mnenja in se družijo v veliki spletni skupnosti, ki danes šteje že skoraj 180.000 registriranih članov.

Mojvideo.com je slovenska spletna platforma za nalaganje in predvajanje video vsebin, ki je bila ustanovljena novembra 2006. Poleg možnosti objavljanja video posnetkov lahko uporabniki na svoj profil naložijo tudi zanimive slike, fotografije in pišejo blog. Urejajo svojo osebno stran in njeno vsebino delijo z virtualnimi prijatelji. Z njimi lahko komunicirajo tudi preko zasebnih sporočil, si pošiljajo zanimive povezave do vsebin in jih shranijo za spomin.
Video posnetke in druge vsebine lahko ocenijo in komentirajo; za izražanje mnenja je na voljo tudi mini forum. Vse to je za uporabnike popolnoma brezplačno, saj portal vzdržujejo številni oglaševalci.
O veliki zanimivosti portala pričajo številke uporabnikov. Trenutno je na njem registriranih že skoraj 180.000 članov, na Facebooku ga spremlja 30.000 oboževalcev. Vsak mesec portal obišče več kot 100.000 domačih (slovenskih) spletnih obiskovalcev, tujih pa je celo za dober milijon!
Uporaba portala je enostavna. V osnovi je razdeljena na najpogostejše kategorije video posnetkov, in sicer smeh, skrita kamera, risanke, nenavadno, živali, šport, zabava, avto, kuhinja in še številne druge. V kategorije so razvrščene tudi slike, ki jih na portal nalagajo uporabniki.

Portal mojvideo

Oglaševanje

Zaradi velikega dosega gledalcev je portal zanimivo mesto za oglaševalce mnogovrstnih profilov. Uporabljajo ga različna podjetja in organizacije, doslej pa so na portalu potekale tudi različne oglaševalske kampanje velikih tehničnih podjetij. Na njem lahko oglašujejo v obliki pasic vseh dimenzij in različnih formatov, oglasnega ozadja in instream video formata (priporočena dolžina do 17 sekund). Slednji se prikaže pred video posnetkom (ang. preroll).

Vidnost omogočajo tudi s povezavo, sponzorskimi smeškoti (emoji) in nagradno igro. Objava oglasov se vrši preko naprednega oglasnega strežnika; ta poleg velike natančnosti omogoča tudi sprotno spremljanje oglaševalske akcije in neodvisno končno poročilo.
Portal upravljajo v podjetju Mojvideo, d. o. o., s sedežem v Brežicah, poleg njega pa skrbijo še za dva sorodna portala, naj-vici.com in recepti.net. Vse, ki jih zanima oglaševanje na portalu mojvideo.com, vabijo, da jim pišejo na info@mojvideo.com.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MOJVIDEO d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MOJVIDEO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.