iTehLab d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Slovenčeva ulica 97, 1000 Ljubljana
  • 01 560 47 03
  • info@itehlab.si
  • www.itehlab.si
Davčna št.:
SI 94907820
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3497151

IT vzdrževanje in podpora je poslovna odločitev, ne tehnično vprašanje.

Pravi izziv za vas ni prepoznava številnih prednosti IT podpore za poslovanje, temveč izbira najbolj primernega partnerja, ki nudi te storitve, pisane na kožo vašega poslovanja ter vam zgradi zaščito, ki jo poslovanje potrebuje.

iTehLab strankam zagotavlja mešanico certificirane IT podpore, izkušenj, strokovnega znanja in osebnega stika. Poleg upravljanja in vzdrževanja vašega informacijskega sistema, ki zavzema konstantno skrb za varnost, hitro odpravo napak in skrb za arhiv, jim lahko prepustite tudi urejanje ostalih dejavnikov, ki so pomembni za delovanje vašega informacijskega sistema. Poskrbijo, da je vaš delovnik zapolnjen zgolj z vašim delom, skrb za IT pa prepustite njim.

Njihove stranke so lahko bez skrbi, saj vedo, da za njih skbi zanesljiv partner. Podjetjem zagotavljajo zanesljivo, optimizirano ter odzivno IT podporo.

Podporo in ostale povezane storitve različnim podjetjem zagotavljajo že več kot 9 let. V tem času so zgradili lojalno bazo strank. 99 % zadovoljstvo strank vam pove, da boste z njihovimi storitvami izredno zadovoljni.

Razvili so tudi projekt 3D-tisk za vse, ki je zrastel iz amaterske radovednosti in dokaj hitro prerasel zgolj zunanji entuziazem. Od prvih začetkov spoznavanja, preko samostojnega razvoja prvega odprotokodnega 3D-tiskalnika SiQoS 3D Inovator so prišli do tega, kar je pred vami danes: neskončna količina znanja in izkušenj v 3D-tehnologiji, skoncentriranih v enem samem podjetju. Poleg storitve 3D-tiska, 3D-modeliranja in 3D-skeniranja, v njihovi ponudbi najdete tudi visoko kakovstne 3D-tiskalnike. Naprave iz njihove ponudbe uporabljajo tudi sami, zato vam lahko ponudijo le najboljše.

Za vas urejajo tudi IP telefonijo in vam tako pomagajo prihraniti čas in denar.

Dobrodošli – naj bo rešitev, ki jo iščete, res tista, ki vam bo omogočala še več!


Deli z drugimi: