DETEL GLOBAL d.d.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Pot za Brdom 102, 1000 Ljubljana
  • 08 059 20 01
  • info@inlife.si
  • www.detel.eu/
Davčna št.:
SI 25548786
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1545264

Podjetje Detel Global d.d. je alternativni operater za telefonijo. Ustanovljeno je bilo leta 2000. Prvi v Sloveniji je pridobil licenco za mednarodno telefonijo in ponudil alternativno fiksno telefonsko storitev. Svoje storitve ponuja pod blagovno znamko Detel, ki so jo trgu predstavili junija 2004.

Poleg matičnega podjetja v Sloveniji ima še podružnice v Bosni in Hercegovini ter v Srbiji. Tudi zato so storitve podjetja povezane z JV-Evropsko regijo zelo konkurenčne in v določenih segmentih verjetno celo najugodnejše.

Prednost prinašajo tisti, ki znajo ponuditi celovite storitve in rešitve z določenega področja – na enem mestu. Pod blagovno znamko Detel vam zelo ugodno nudi različne telekomunikacijske storitve, ki jih potrebuje podjetje za hitro delovanje v močno konkurenčnem okolju.

Detel vam zelo ugodno nudi različne telekomunikacijske storitve, ki jih potrebuje podjetje za hitro delovanje v močno konkurenčnem okolju. Danes si namreč noben uporabnik ne predstavlja več telefonije brez kakovostnega zvoka, da je vedno dosegljiv in da je njegov strošek za uporabo telefonije zelo nizek.


Deli z drugimi: