Računalništvo, telefonija
01.09.2017 07:51

Deli z drugimi:

Share

Pametni ročni uri Diesel se bomo le stežka uprli!

Pametna ročna ura Diesel On Full Guarda združuje uporabnost in prestiž.
Pametna ročna ura Diesel On Full Guarda združuje uporabnost in prestiž.

Pametne ročne ure so »in« zato se zanje odloča vse več podjetji. Zadnje med njimi pa je podjetje Diesel, ki je na to področje vstopilo z izdelkom On Full Guarda. Novost dejansko temelji na osnovi platforme Android Wear 2.0, ki so jo številni kritiki ocenili zelo pozitivno. Največja prednost uporabe nove mobilne platforme Android Wear je namreč v tem, da za uporabo določenih mobilnih aplikacij pametni telefon ni več potreben. Z njim lahko med drugim še urejamo ozadje zaslonov pametne ročne ure kar s pomočjo aplikacij iz trgovine Android Wear, s pomočjo majhne tipkovnice na zaslonu pa lahko odgovorimo na najnujnejša sporočila, izboljšane “fitnes” možnosti pa so prinesle precej boljšo uporabniško izkušnjo za tiste, ki veliko telovadijo.

Pametna ročna ura Diesel On Full Guarda je opremljena s kakovostnim zaslonom AMOLED s premerom 48-milimetrov, ohišje pa je izdelano iz nerjavečega jekla. To ima certifikat IP67, kar pomeni, da je odporno tako proti vodi kot proti prahu. Zaslon omogoča prikazovanje animacij, branje obvesti in prikaz vsebine ob zmanjšani svetilnosti. Novost bo uporabnikom na voljo z usnjenim pasom v črni in rjavi barvi ali s kovinskim pasom, pri čemer bodo lahko kupci izbirali med črno in zlato barvno kombinacijo.

Prednaročilo pametne ročne ure je trenutno na voljo le v britanski veleblagovnici Macy’s. Na evropski trg pa bo novost zašla predvidoma 14. oktobra letos.


Prijavi napako v članku