Računalništvo, telefonija
19.11.2018 12:08
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna športna zapestnica je lahko vaša že za 6 evrov

Pametna športna zapestnica 115PLUS je zelo poceni, a uporaben izdelek.
Pametna športna zapestnica 115PLUS je zelo poceni, a uporaben izdelek.

Ker je povpraševanje po pametnih športnih zapestnicah iz dneva v dan večje, so se pri spletnem trgovcu TomTop odločili, da ponudijo v prodajo zelo zanimiv izdelek po zelo mamljivi ceni. Tu gre za športno zapestnico 115PLUS Smart Bracelet, ki je na spletnem naslovu https://www.tomtop.com/p-y8719b.html?aid=SL na voljo že za 6,14 evrov. Kljub nizki ceni verjamemo, da gre za odličen izdelek, ki nas vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu.

Zapestnica 115PLUS uporabniku ključne podatke prikazuje na 0,96-palčnem (2,4-centimetrskem) zaslonu vrste TFT. Ker je zapestnica namenjena športnikom, je pričakovano združljiva s standardom IP67, kar pomeni, da je odporna na vodo in prah. Za povezovanje z mobilnimi napravami ima izdelek na voljo brezžično povezavo Bluetooth 4.1, pri čemer so podprte vse naprave z mobilnim operacijskim sistemom Android različice 4.3 ali novejše ter naprave iOS različice 8.0 ali novejše. Zapestnico 115PLUS lahko v navezi z namensko programsko opremo uporabljamo za merjenje porabljenih kalorij, bitje srca, pretečeno ali prehojeno razdaljo, merjenje časa med spanjem in še mnogo več. To lahko seveda uporabljamo tudi za prikaz prejetih klicev in kratkih sporočil SMS ter kot vmesnik za sprejem ali odklonitev klicatelja ter še vrsto drugih uporabnih funkcij, ki nam bodo zagotovo olajšale naš vsakdan.

Pametna športna zapestnica 115PLUS je na voljo v kar petih barvnih odtenkih in tehta zgolj 46 gramov. Vgrajena baterija zmogljivosti 100 miliamperskih ur zadošča za okoli sedem dnevno neprekinjeno uporabo. V stanju pripravljenosti pa lahko zapestnica brez dodatnega polnjenja zdrži do deset dni, kar seveda ni slabo.


Več zelo ugodnih izdelkov prodajalca TomTop, ki jih ta ponuja v okviru akcije črni petek, najdete na povezavi https://deal.tomtop.com/activity/black_friday.html?aid=SL.


Prijavi napako v članku