Računalništvo, telefonija
13.10.2018 20:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pameten pristop k poslovnim darilom

.. Chipolo sledilniki rešujejo problem založenih in izgubljenih osebnih predmetov. Inovativen produkt je odlično poslovno darilo ..
Pameten pristop k poslovnim darilom
Pameten pristop k poslovnim darilom

Chipolo

je slovenski startup, ki že od leta 2013 rešuje problem založenih in izgubljenih osebnih predmetov, enega najpogostejših vsakdanjih problemov, ki ljudi spravlja v stres. Chipolo sledilniki so izjemno priljubljeni kot inovativno božično-novoletno darilo. Zaradi inovativnosti in možnosti prilagoditve odlični tudi kot poslovno darilo, s katerim lahko podjetja nagradijo svoje poslovne partnerje in poskrbijo, da se jih bodo spomnili na njih vsakič, ko jim bo Chipolo pomagal najti ključe, denarnico ali telefon.

Kako deluje

PRIPNI

Chipolo na predmet, ki ga ne želiš izgubiti, in ga poveži s Chipolo aplikacijo.

POZVONI

Chipolo s pomočjo aplikacije. Če založiš svoj telefon, dvakrat pritisni na Chipolo in telefon bo zazvonil tudi v tihem načinu.

NAJDI

izgubljene predmete. Aplikacija si zapomni, kdaj in kje si jih nazadnje imel.

Tisk po naročilu

Na Chipolo sledilnike lahko natisnete svoj logotip, slogan ali grafiko, ki je povezana z vašo blagovno znamko ali podjetjem .

Prilagoditve znotraj aplikacije

Naj se vaše stranke spomnijo na vas vsakič ko odprejo aplikacijo. V aplikaciji prikazujte svoj logotip ali vašo značilno melodijo.

Prilagodite embalažo

Izbirate lahko med našo običajno embalažo, dodatnim ovitkom z dizajnom vaše blagovne znamke ali pa oblikujte svojo lastno, premium embalažo po meri.

Barve po meri

Če se vaša blagovna znamka ali vaša oglaševalska akcija osredotoča na posebno barvo, lahko Chipolo CLASSIC, aplikacija in embalaža vsebujejo tudi to.

Inovativno poslovno darilo

Z inovativnim poslovnim darilom se bo vaša blagovna znamka vašim partnerjem predtavila kot sinonim za zanesljivost, pomoč in domiselnost.

Chipolo je vrhunsko in trajno darilo, ki bo uporabnikom v pomoč dolgo časa brez kakršnegakoli dodatnega truda z vaše strani. Več o izdelku pa lahko najdete tudi na spletni strani www.chipolo.net.


Prijavi napako v članku