Loading Dogodki

← Back to Dogodki

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije

|https://www.ssdms.si/

Na zelenici Društva za Marketing Slovenije (DMS) že od leta 1994 raste in zelo dobro uspeva Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS), kjer uspešne vezi in zgodbe sejejo študenti, ki jih povezuje ljubezen do marketinga. Samo društvo zagotavlja pridobivanje praktičnih in uporabnih znanj, ki koristijo mladim nadobudnežem marketinga na njihovi karierni poti. Znotraj društva imajo študentje pod okriljem ekip internih in eksternih dogodkov, komunikacije in dizajna ter HRM ekipe priložnost soustvarjati marketinške aktivnosti kot tudi projekt študentske marketinške konference Fanfara, ki letos poteka že 14. leto zapored.

Za vse tiste, ki prvič slišite za Fanfaro – naj vam zaupamo, da gre za edinstveno marketinško konferenco, ki je v celoti organizirana s strani študentov in poteka vsako leto. Tistim, ki se srečujejo z marketingom na poslovnem področju in tistim, ki zase pravijo, da so pravi marketing entuziasti, je udeležba na Fanfari pisana na kožo. Obisk zagotavlja celodnevno izkušnjo, ki udeležencem predstavi informativen program z delavnicami in predavanji znanih imen domačih in tujih strokovnjakov iz sveta marketinga ter omogoča vpogled v svet delovanja uspešnih podjetij in posameznikov.

Do sedaj smo imeli v večletni zgodovini tega posebnega dogodka priložnost prisluhniti najrazličnejšim marketinškim temam vse od uporabniške izkušnje pa do vpogleda v ideje in še mnogo več. Letos se Fanfara zapisuje pod 14. zaporedno številko in nagovarja udeležence s tematiko »Spremembe skozi tvoje oči«! Obiščite Fanfaro tudi vi in spoznali boste, kako spremembe vplivajo na vaš razvoj ter kako vas lahko ena odločitev privede na tisto pravo pot do prave spremembe. Letos se nam bodo 13. maja pridružili najrazličnejši gosti iz sveta marketinga, prodaje, kadrovanja pa vse do založništva. Ne zamudite dogajanja – sledite nam na Facebook in Instagram profilu Fanfare in bodite na tekočem z novostmi, ki vam jih letos pripravljamo za vas na 14. Fanfari.

maj 2021

FANFARA

13.05.2021 od 9:00 do 17:00

Leto 2020 je za vse predstavljajo veliko spremembo, na katero nismo bili pripravljeni. Spremembe so zelo nepredvidljive, kljub temu pa nas vodijo v neko smer, ki je lahko ključnega pomena. Letošnjo 14. Fanfaro organizira ŠSDMS - Študentska sekcija Društva za marketing. Konferenca bo potekala 13. maja 2021. Govorili bomo o spremembah skozi tvoje oči in poskušali razumeti, kako jih doživljajo letošnji govorci, ki bodo govorili o aktualnih tematikah s področja marketinga, karierne in osebne rasti. Daj spremembam priložnost, čeprav so…

Preberite več »
Share
Pripravljate dogodek/webinar in bi ga radi objavili na naši spletni strani? Pišite nam na mail maja@stromboli.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 620 88 00.

Deli z drugimi:
Share