Loading dogodki

← Back to dogodki

Solid World d.o.o.

01 422 49 00||https://www.solidworld.si/

Podjetje Solid World d.o.o. se že od leta 1999 ukvarja z industrijskim inženiringom. Solid World d.o.o. je certificirani zastopnik za programsko opremo SolidCAM in SOLIDWORKS. Kot lastniško povezana družba poslujemo neposredno s proizvajalcem programske opreme SolidCAM ltd. Smo del skupine Solid World, ki upravlja mrežo zastopstev za programsko opremo SOLIDWORKS na področju Slovenije (Solid World d.o.o.) in Italije (Solid World Srl).

Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja programske opreme SOLIDWORKS za 3D načrtovanje in programske opreme SolidCAM za programiranje CNC strojev. Programski paket SolidCAM + SOLIDWORKS je brezkompromisna rešitev, ki prinaša odlične rezultate vsem proizvodnim podjetjem. Veliko pozornosti posvečamo implementaciji sistemov, izobraževanju in nudenju tehnične podpore.
Smo tudi zastopnik za napredne CAD/CAM programske rešitve SWOOD za lesarsko industrijo.

NOVOST v naši ponudbi je platforma za razvoj izdelkov v oblaku 3DEXPERIENCE®, ki povezuje različne poslovne vidike z namenom boljšega sodelovanja, učinkovitejše izvedbe in hitrejših inovacij. Na njej lahko vsi člani organizacije sodelujejo v virtualnem (3D) okolju, da bi najhitreje razvili in izdelali najboljši možen fizični produkt. Vse osnovne zahteve, vmesne spremembe in odločitve, so shranjene, sledljive ter dostopne kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi.

Pomemben del naše ekipe je tudi oddelek CNC servisa. Izvajamo popravila na elektronskih in mehanskih sistemih, servisiramo krmilja tipa Heidenhain in Fanuc, izvajamo meritve natančnosti CNC strojev in opravljamo elektronske korekcije napak.
Visoko usposobljena ekipa, opremljena z najsodobnejšo opremo odpravi še tako zahtevne napake, z vzdrževanjem in umerjanjem pa podaljša življenjsko dobo vaših strojev.
Smo tudi zastopniki za 3D tiskalnike 3DWOX korejskega podjetja Sindoh.
  • Ni bilo najdenih rezultatov.
Pripravljate dogodek/webinar in bi ga radi objavili na naši spletni strani? Pišite nam na mail maja@stromboli.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 620 88 00.

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več