Računalništvo, telefonija
14.06.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

Optimizacija žičnega in brezžičnega omrežja

Vse, kar potrebujete za razvoj poslovnega omrežja, ki temelji na umetni inteligenci (UI)

Sodobni trendi v poslovnih omrežjih, kot so kakovost uporabniške izkušnje, uporaba UI in raznovrstnih tehnologij, avtomatizirana varnost, mobilnostna resničnost ter izzivi, ki jih s seboj prinašajo, vplivajo na sodobno poslovanje. To zahteva poenostavljeno uvajanje, spremljanje in nadzor nad omrežjem.


WLAN platforma Mist, ki jo poganja UI, vam ponuja zmogljivo žično in brezžično rešitev, saj združuje UI, strojno učenje in podatkovne vede, vse skupaj pa zagotavlja prek sodobnega in prožnega oblaka mikroservisov. Kar vam omogoča, da optimizirate kakovost uporabniške izkušnje ter tako presežete njihova pričakovanja, hkrati pa v omrežje prinaša edinstven vpogled in avtomatizacijo.


V e-knjigi Optimizacija žičnega in brezžičnega omrežja preberite, kako doseči zmanjšanje odvisnosti od ročnih opravil in poenostaviti svoje poslovanje!


Prenesite svoj izvod in začnite graditi omrežje, ki ga poganja umetna inteligenca.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku