Računalništvo, telefonija
09.05.2017 09:34
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Opera Max 3.0 za ljubitelje Facebooka in nizkih računov!

Z uporabo programa Opera Max bomo občutno privarčevali na količini prenesenih podatkov.
Z uporabo programa Opera Max bomo občutno privarčevali na količini prenesenih podatkov.

Programerji podjetja Opera so za mobilne naprave Android pripravili novi mobilni program, ki je pripomogel k občutnemu zmanjšanju količine podatkov, ki so potrebni za prikaz spletnih vsebin. Promet se namreč »optimizira« na spletnih strežnikih podjetja Opera in se preko navideznega zasebnega omrežja prenese do uporabnikove naprave. Tokrat pa govorimo o tretji različici mobilnega programa Opera Max, ki je še posebej pisan na kožo uporabnikom družbenih omrežij, saj je opremljen s tehnologijo za varčevanje s podatkovnim prometom pri uporabi družbenega omrežja Facebook.

Če redno uporabljate družbeno omrežje Facebook, boste s pomočjo mobilne aplikacije Opera Max 3.0 privarčevali do 50 odstotkov mobilnega prenosa podatkov, kar pomeni, da bomo poleg nižjega mesečnega računa pridobili še na hitrosti nalaganja spletnih strani. Poleg tega novost prinaša še bogato paleto dodatnih možnosti. Med njimi najdemo možnost prikaza podatkovnega prometa ter praktične nasvete, s pomočjo katerih bomo lahko še dodatno zmanjšali skupno porabo mobilnega podatkovnega prometa na naših mobilnih napravah android.

Vsestransko koristna mobilna programska oprema Opera Max 3.0 je za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na naslovu http://bit.ly/Opera-Max-RN. V primeru težav pri namestitvi ali uporabi mobilnega programa Opera Max pa se po pomoč in nasvete lahko zatečete na Forum Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku