Računalništvo, telefonija
05.09.2018 09:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oktobra vrata odpira raj za audiofile!

Oktobra vrata odpira raj za audiofile!
Oktobra vrata odpira raj za audiofile!

Zvok je tisti, ki sliki da dušo in pričara vzdušje. Samo pomislite, kakšen bi bil film brez zvoka. Precej bolj monoton in manj doživet. Zvok je tudi glasba. Glasba pa človeka sprosti, zabava in napolni z energijo. Najboljši in najbolj pristen zvok ima glasba v živo. Na koncertu. Na ulici. V veliki dvorani. Ker pa je včasih težko obiskati vse koncerte, ki bi jih želeli, si jih lahko organiziramo tudi doma. Potrebujemo le kakovosten zvočni sistem, ki v trenutku spremeni dnevno sobo v veliko halo ali koncertno dvorano.

Seveda pa nakup takšne opreme ni mačji kašelj. Pametno se je najprej o njej pozanimati in jo, če se le da, preizkusiti. To pa seveda lahko pomeni precej dolgo nakupovanje, saj je včasih treba obiskati več različnih lokacij za pregled celotne opreme. Ampak, enkrat na leto se najboljša oprema zbere pod eno streho. Na sejmu Hi-Fi Multimedia Show, ki tudi letos svoja vrata odpira v začetku oktobra, oziroma natančneje, 6. in 7. oktobra v M hotelu v Ljubljani.

Na sejmu se bodo predstavila uveljavljena slovenska in tuja podjetja, ki bodo na ogled ter poslušanje ponudila avdio opremo svetovno priznanih proizvajalcev. Omenjeni sejem je odlična priložnost tako za vse sveže ljubitelje glasbe kot za izkušene avdiofile, da si na enem mestu ogledajo in prisluhnejo zvočnim sistemom različnih velikosti, zmogljivosti in cenovnih razredov ter o njih povprašajo strokovnjake in med seboj izmenjajo mnenja o strasti, ki jih povezuje – glasbi. Na sejmu bo mogoče videti in slišati izbrane Hi-Fi komponente, zvočnike, gramofone in v zadnjem času izjemno priljubljene slušalkarske Hi-Fi sisteme in preostale avdio dodatke ter opremo.

Hi-Fi Multimedia Show, ki letos praznuje že svojo 24. obletnico, sicer sodi med največje glasbeno-vizualne dogodke v Sloveniji in naši širši regiji. Ima dolgoletno tradicijo in je prvi sejem s področja zabavne elektronike, ki se je za ljubitelje glasbe in tehnike ter audiofile organiziral v tem delu Evrope. Če ste ljubitelj novih tehnologij, modernega dizajna in glasbe, je to sejem, ki ga ne smete zamuditi.

Med razstavljalci so trenutno najavljeni ALS Avdio.Video, Archus, Audio Alto, BIS Audio, DB Audio, Elektroakustika, Electron Audio, Erzetich Audio, Gallus Audio, HD Multimedia, J&B Ploščarna, Mars Audio, MIR Audio, MVD, Nika, Pear Audio, Plug & Play, Rotary Audio, RW Acoustics, Sonus Art, Sound by Hari, Subing, Tafos Audio, Ubiq Audio, Vintage Hi-Fi muzej, Vena Audio in Zvučne novosti.

Sejem je pisan na kožo:

  • ljubiteljem glasbe,
  • ljubiteljem slušalk,
  • ljubiteljem tehnike,
  • audiofilom.

Sodeč po dosedanjih sejemskih prireditvah Hi-Fi Multimedia Showa ni nobenega dvoma, da bo sejem tudi tokrat ponudil odlično in domačo atmosfero vsem obiskovalcem in razstavljalcem iz celotne regije, ter obiskovalcem nudil ogromno novosti, strokovnih nasvetov, druženja in obilo dobre glasbe.

Dogajanje okoli sejma lahko spremljate tudi na uradni Facebook strani (https://www.facebook.com/MultimediaHIFI/) in na spletni strani dogodka (http://multimediashow.net).

Kaj?
24. Hi-Fi Multimedia Show

Kdaj?
6. in 7. oktober 2018

Kje?
M Hotel v Ljubljani (za kinom Šiška)


Prijavi napako v članku