Računalništvo, telefonija
11.01.2017 09:57
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Od spletnih zmenkov do Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 8

Od spletnih zmenkov do Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 8
Od spletnih zmenkov do Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 8

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – tokrat že v osmi izvedbi – prinaša novosti, ki bodo poskrbele za najboljši Zmenek na Slepo doslej!


Iskanje partnerja je na spletu enostavno, hitro in priročno. Zato ste se odločili, da boste svojo simpatijo poiskali na največjem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.

Klepet s simpatijo poteka odlično, sproščeno se pogovarjata o vsem mogočem, potem pa pride dan D – prvi zmenek v živo. Kako se pripraviti na prvi zmenek v živo?

1. Izberite pravo lokacijo.

Za prvi zmenek je vedno najbolje izbrati lokacijo, kjer se nekaj dogaja. Tako med pogovorom ne bo prihajalo do tiste čudne tišine. Med vsemi dobrimi lokacijami pa je v januarju najboljši klub Cvetličarna, kjer bo Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room.

Dogajanja bo ogromno – spoznavne igre, odlični glasbeni nastopi, nagradne igre, ples, kupid Ljubo in njegovi pomočniki. Zato čudne tišine zagotovo ne bo. 🙂

2. Uredite se priložnosti primerno.

Kaj obleči?! Ker se bosta prvič dobila na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji, ki bo potekal v klubu Cvetličarna, je najboljša sproščena, a vseeno malce boljša vsakdanja oprava. Torej, če vsak dan nosite majico in kavbojke, ne bo prav nič narobe, če se tokrat odločite za srajco in hlače. 🙂

Splača se urediti, a ne pretiravajte z večerno toaleto, še posebej če to niste vi. Konec koncev tudi vaša obleka nakazuje vašo osebnost.

3. Bodite sproščeni in uživajte!

Prišli ste na največjo spoznavno žurko leta, ki letos ponuja kar dve novosti! Glavna tema večera bo Escape Room – Pobeg iz samskosti. Kaj točno se bo dogajalo, bo treba preveriti kar na dogodku! Kupite vstopnico zdaj in se izognite čakanju v vrsti!

Druga novost je živa glasba! Skupina Joker bo z dinamičnim nastopom poskrbela, da se bo plesalo na ritme zabavne glasbe. Skupina Joker vas vabi!

Se vidimo na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room, 27. januarja ob 21h v klubu Cvetličarna!


Prijavi napako v članku