Računalništvo, telefonija
27.02.2012 18:07

Deli z drugimi:

Share

Od česa je odvisna uspešnost uvedbe brezpapirnega poslovanja?

Od česa je odvisna uspešnost uvedbe brezpapirnega poslovanja?
Od česa je odvisna uspešnost uvedbe brezpapirnega poslovanja?

Ključna dejavnika uspeha pri uvajanju brezpapirnega poslovanja sta odvisna od sposobnosti obvladovanja vhodnih dokumentov in pripravljenosti na elektronsko avtorizacijo ustvarjenih oz. lastnih dokumentov.

Predstavili bomo:

  • najboljše prakse in metodologijo, ki zagotavlja, da boste papirne dokumente dejansko lahko zajezili na vhodu in preprečili uporabo papirnih izvirnikov v svojem poslovanju,
  • pristop k izračunu ekonomskih učinkov glede na različne prijeme pri obvladovanju vhodnih dokumentov,
  • sodno prakso ter pogled in načelna mnenja sodnih izvedencev, ki so v okviru pravdnih postopkov lahko poklicani za ugotavljanje pristnosti skenogramov in drugih “neoriginalnih” oblik dokumentov.

O tem več na brezplačnem FrodXovem seminarju z naslovom »Obvladovanje vhodnih dokumentov v vložiščih, sprejemnih pisarnah, bančnih okencih ter prodajnih in sprejemnih mestih«. Seminar bo 1. marca 2012. => Prijavite se zdaj.

Zakaj so FrodXovi seminarji drugačni?

Predvsem zato, ker udeleženci na enem mestu dobijo predstavitev več ponudnikov, ki tudi zaradi prisotnosti konkurentov ne morejo prodajati »mačka v žaklju«. V primeru, da se predstavijo trije ponudniki, to pomeni, da udeleženci za konkurenčno ponudbo porabijo trikrat manj časa (staro pravilo pravi, da je treba zbrati vsaj tri ponudbe).

Vrednost FrodXovih seminarjev je torej čista informacija, ki jo dobi obiskovalec ali iskalec poslovne rešitve, kompetence organizatorja pa je mogoče preveriti tudi z vsebino brezplačnih priročnikov!

Je nakupna odločitev res varna brez FrodXovih seminarjev? Vložek je eno samo dopoldne časa in pot v Ljubljano.


Katere seminarje vam FrodX še ponuja:

CRM in učinkovitost prodajnega tima – brezplačen seminar 18. april 2012 v Ljubljani

Vzamemo n število prodajnikov, dodamo ščepec CRM-ja in dobimo učinkovit prodajni tim. Tako bi lahko na kratko zapisali tisto, kar bo mogoče slišati in videti na brezplačnem FrodXovem seminarju z naslovom »Organizacija učinkovitega prodajnega tima s CRM in s tem povečanja prodaje«. Seminar bo 18. aprila 2012. => Prijavite se zdaj.

Za dodatne informacije lahko pokličete na številko 059 032 740 ali 031 852 364 ali pišite na office@frodx.com (kontaktna oseba je Tilen Markuš). – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku