Računalništvo, telefonija
26.08.2015 18:12

Deli z drugimi:

Share

Obiščite festival Gaming Paradise in si priigrajte 5.000 USD

Obiščite festival Gaming Paradise in si priigrajte 5.000 USD
Obiščite festival Gaming Paradise in si priigrajte 5.000 USD

Obiskovalci festivala Gaming Paradise, največjega e-športnega dogodka doslej v našem delu Evrope, ne bodo dobili le edinstvene priložnosti, da vidijo svoje najljubše igralce, temveč bodo lahko tudi sami pomerili svoje moči in si priigrali kar do 5.000 USD. Če ste dobri v igri Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends, Hearthstone, Civilization V ali Pro Evolution Soccer 2015, torej ne odlašajte in se prijavite.

V igrah League of Legends in Hearthstone se boste lahko pomerili od 7. do 9. oziroma od 10. do 12. septembra. Zmagovalec oz. zmagovalna ekipa bo prejela 4.000 USD, na turnirjih pa bo lahko sodelovalo do 64 ekip oz. 128 igralcev.

Turnirja v igrah Counter-Strike: Global Offensive in Dota 2 bosta prav tako potekala od 7. do 9. oziroma od 10. do 12. septembra, ekipa, ki bo zasedla prvo mesto, pa bo domov odnesla 2.000 USD. Na vsakem od turnirjev bo lahko sodelovalo največ 32 ekip, prijavite pa se lahko tudi posamično in si poiščete ekipo na festivalu oziroma vas naključno razporedijo v ekipo z drugimi posamezniki.

Turnir v igri Civilization V bo potekal od 7. do 10. septembra, nanj pa se bo skupaj lahko prijavilo do 48 igralcev, med katerimi bo najboljši prejel kar 5.000 USD. Enako vsoto bo dobil tudi zmagovalec turnirja v igri Pro Evolution Soccer 2015, na katerem bo lahko sodelovalo do 128 igralcev.

Za sodelovanje na turnirjih potrebujete le vstopnico, saj prijavnine ni, vso potrebno opremo pa bodo priskrbeli organizatorji. Pomemben je tudi podatek, da ni spodnje meje za število prijav, torej se bodo vsi turnirji odvili in bodo nagradni skladi ostali nespremenjeni, tudi če se ne zapolnijo vsa mesta. Več informacij o posameznih turnirjih najdete na spletnem mestu družbe.


Prijavi napako v članku