Računalništvo, telefonija
23.06.2008 11:22
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti na portalu Vodafone live!

Na portalu Vodafone live! so vsem uporabnikom brezplačno na voljo dnevne novice, vremenske in prometne informacije, športne novice in rezultati, trači, horoskopi itd. Ponovno je na voljo tudi samostojen sklop informacij Hrvaška. Ta se nahaja v menijskem zavihku, pod povezavami Novo, Vreme & Promet, Zabava & Info pod povezavo Poletje & Zabava.

Sklop Hrvaška nudi koristne informacije o vremenu danes, jutri, za cel teden, za pomorščake, napoved za Jadran, temperature morja. Uporabniki lahko prebirajo informacije o stanju na cestah in v prometu, vozni red trajektov, cestnine, mejni prehodi, seznam dogodkov razvrščenih po mesecih in po dnevih ter splošne informacije o državi Hrvaška. Vremenske in prometne informacije se redno večkrat dnevno osvežujejo, tudi med vikendi in prazniki, ostale vsebine pa se osvežujejo glede na spremembe v izvoru informacij.

Na voljo so tudi ostale počitniške informacije, kot so ‘last minute’ počitnice z Odklop.com, Gremona.com, dogodki in prireditve ter festivali in koncerti po Sloveniji.

Da pa bodo poletne počitnice še posebnejše, lahko Si.mobilovi uporabniki za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku.

Spletna skupnost Facebook, ki ima samo v Sloveniji okrog 40.000 članov, postaja iz dneva v dan popularnejša in bolj obiskana. Skupnost uporabnikom ponuja vedno nove možnosti povezovanja, zabave in komunikacije. Si.mobilovi uporabniki lahko hitro in preprosto do lastnega profila in do profilov prijateljev dostopajo tudi prek mobilnikov. Dostop je izredno enostaven, saj so od svojega profila oddaljeni le en klik prek portala Vodafone live!. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.

Si.mobil pa je na portalu Vodafone live! prenovil tudi sklop Igre, ki so sedaj v celoti v slogu portala Vodafone live!. Dodali so tudi več modulov za promocije, kjer bodo izpostavljali igre v posebni ponudbi in po promocijskih cenah ter olajšali uporabo iskalnika.


Prijavi napako v članku