Računalništvo, telefonija
13.12.2012 13:43

Deli z drugimi:

Share

Novo iz D-linkove tovarne čudes: Cloud Router N300+

Pri D-linku nadaljujejo s predstavljanjem novosti iz družine »oblačnih« izdelkov. V teh dneh so predstavili najnovejši usmerjevalnik D-Link Cloud Router, ki vam poleg hitre in varne domače mreže ponuja tudi oddaljeni nadzor nad omrežjem preko storitve v oblaku.
D-Link N300+ v estetsko cilindrsko obliko združuje kakovosten usmerjevalnik s storitvami v oblaku.
D-Link N300+ v estetsko cilindrsko obliko združuje kakovosten usmerjevalnik s storitvami v oblaku.

Novi usmerjevalnik tako pride skupaj s storitvijo mydlink™ Cloud, ki vam z dostopom na daljavo omogoča daljinski in varen nadzor nad vašim omrežjem, kjerkoli že ste. S pomočjo aplikacije za iPhone, iPad ali Android ter spletnega portala pa lahko:

  • vidite katere naprave so povezane v vaše omrežje,
  • spremljate trenutno zgodovino brskanja po spletu,
  • blokirate povezavo nezaželenim napravam,
  • omogočite samodejno obveščanje preko e-pošte.

Poleg naprednih varnostnih storitev, pa vam Cloud Router N300+ omogoča tudi obilo zabave, saj lahko s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije SharePort™ Mobile dostopate do najljubših videov, glasbe in slik kjerkoli že ste. V usmerjevalnik lahko vklopite katerokoli USB napravo s podatki, s pomočjo tehnologije DLNA pa se lahko tudi samodejno poveže s številnimi napravami.

Zaradi simpatične cilindrske oblike Cloud Router N300+ ni le oblikovno skladen izdelek, ampak zavzema tudi zelo malo prostora. S pomočjo Wireless N tehnologije brezžične hitrosti dosegajo do 300 Mbps, vgrajen ojačevalnik pa bo poskrbel za brezskrbno pretakanje vsebin tudi v najbolj oddaljenih kotičkih hiše. Zahvaljujoč estetski obliki in štirim vgrajenim mrežnim vratom pa je simpatični usmerjevalnik idealen za središče domačega kina.

»Uporabniki danes od funkcionalnosti svojih hišnih omrežij pričakujejo največ in naš Cloud N300+ usmerjevalnik jim nudi prav to: vse, kar je potrebno za hitro in varno domačo mrežo. Poleg običajnih kakovostnih karakteristik usmerjevalnika, pa je novost zagotovo tudi storitev v oblaku, ki zahvaljujoč možnosti uporabe mydlink™ Cloud storitev uporabnikom daje še dodano vrednost popolne prilagodljivosti. Uporabniki tako lahko nadzorujejo vse online aktivnosti, zaznajo nepooblaščen dostop do mreže v vsakem trenutku, kjerkoli in kadarkoli!«

, je še povedal Tvrtko Ljubić, direktor D-Link Adria, ki skrbi za D-Link izdelke v naši regiji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku