Računalništvo, telefonija
10.08.2004 13:29
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Toshiba T90

Zasnovan za poslovno okolje je novi projektor Toshiba T90 eden najboljših v svojem razredu. Ponaša se z DLP tehnologijo, XGA ločljivostjo in visokim kontrastom (2.000:1) ter zelo tihim delovanjem, proizvede namreč le 33 dB šuma. Prikaže ostro sliko s čistimi barvami. Svetilnost 2.000 ANSI lumnov omogoča nemoteneo prezentacijo v svetlih prostorih. Projektor je majhen in tehta manj kot 3 kilograme, torej je idealen za prenašanje. Njegovo črno ohišje v kombinaciji s sivo barvo bo z elegantnim izgledom zagotovo privabljalo poglede.
Poleg tehničnih značilnosti ga zaznamuje tudi veliko število vhodov in izhodov, ki so nanizani na zadnji strani projektorja. 2 RGB vhoda, 2 video vhoda (RCS in S-video), poleg so še 3 avdio vhodi (mini-jack in dva RCA-ja) za akustično podporo.
Uporabna alternativa je namestitev projektorja pod strop. V tem primeru kabli ne bodo ustvarjali neurejenega izgleda. Dodatna prednost sliši na ime “Active Loop Mode”. Gre za aktivni izhod za monitor kadar je projektor v “stand by” načinu delovanja. Daljinski upravljalec omogoči lahko rokovanje s projektorjem in obenem nudi dodatno svobodo gibanja.


Prijavi napako v članku