Računalništvo, telefonija
12.09.2004 17:53
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Mobitelova akcija za upokojence

13. septembra se začenja nova Mobitelova naročniško-prodajna akcija za upokojence, ki bodo imeli v Penzion paketu ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja Mobitel GSM/UMTS za obdobje 24 mesecev možnost cenovno ugodnega nakupa mobilnika leta 2004. Mobitel Sony Ericsson T610 odlikuje enostavno rokovanje, pregledni izbirniki v slovenščini, bogata izbira funkcij, barvni zaslon, ki omogoča slikovito pregledovanje multimedijskega portala Planet, in cena – 8.999 tolarjev.
Sklenitev naročniškega razmerja Penzion paket je dobra izbira tudi za tiste upokojence, ki so Mobiuporabniki, saj je prehod v naročniško razmerje brezplačen. Prednosti Penzion paketa so cene pogovorov in drugih storitev, oblikovane za potrebe in življenjski slog uporabnikov, ki jim je namenjen. Privlačne posebnosti tega paketa so možnost naročila na brezplačno dnevno prejemanje vremenske napovedi prek SMS Infa, brezplačnega kompleta osebnih vizitk in brezplačni klici v Posvetovalnico za bolezni srca in ožilja na številko 031 334 334.
V času trajanja omenjene akcije pa bodo upokojenci ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja prejeli tudi nahrbtnik za aktivno jesen.


Prijavi napako v članku