Računalništvo, telefonija
06.05.2008 11:58
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nimus pod okriljem Špice

Špica, vodilno domače podjetje na področju avtomatske identifikacije, je sklenila sporazum o nakupu mladega visokotehnološkega podjetja Nimus. Z nakupom napredne programske tehnologije za samodejno sestavljanje urnikov z uporabo metod umetne inteligence si je Špica zagotovila pomembno konkurenčno prednost na trgu rešitev za optimizacijo delovnih procesov.

“Z Nimusom je Špica postala vodilni ponudnik rešitev za razporejanje izmen, dežurstev in optimizacijo nadur in je tako pripravljena na izzive čedalje bolj zanimive tržne niše. Pri tem ne gre samo za vrhunsko tehnologijo, pritegnila nas je zlasti zrelost rešitve, ki ima za seboj že lepo vrsto uspešnih namestitev z izjemno pozitivnim odzivom uporabnikov,” je ob podpisu sporazuma dejal Andrija Pušić, direktor divizije Time&Space v Špici.

Podjetje Nimus se je v petih letih delovanja uveljavilo kot ponudnik rešitev za načrtovanje in upravljanje s prisotnostjo v najbolj zahtevnih delovnih okoljih. Med najpogostejšimi uporabniki njihovih rešitev so predvsem ustanove, ki nudijo nepretrgano zdravstveno in osebno oskrbo.

“Veseli nas, da bo naša rešitev lahko zaživela v tako naprednem poslovnem in tehničnem okolju, kot ga nudi Špica, in pod mednarodno uspešno blagovno znamko Time&Space. To je pomemben korak naprej za Nimus, predvsem pa za naše stranke, ki bodo s tem deležne podpore vodilnega slovenskega podjetja na področju registracije delovnega časa,” je povedal Damijan Miloševič, direktor Nimusa.


Prijavi napako v članku