Računalništvo, telefonija
30.01.2007 11:52
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Net generacija

Safe-si, slovenska točka obveščanja o varni rabi interneta, vabi vse mlade, da na ustvarjalen način predstavijo svoje poglede na sodobno informacijsko družbo. “Net generacija”, kot se projekt imenuje, je tako mišljen kot nekakšno sporočilo mladih v rastoči družbi sodobnih tehnologij, eksploziji informacij in virtualnih odnosov.
Že zbrani izdelki na to temo bodo začeli potovati po Sloveniji 6. februarja 2007 (ob dnevu varne rabe interneta), prva lokacija, kjer si jih boste lahko ogledali, pa bo ljubljanska Kiberpipa. Multimedijsko razstavo bo 6. februarja ob 15. uri otvorila gostja Mojca Mavec, do 2. aprila 2007 pa bo razstava gostovala še v Laškem, Brežicah in v Mariboru.
Prav tako se “Net generacija” seli tja, kamor navsezadnje spada – na internet. S pomočjo partnerja v projektu Microsoft Slovenije so uspeli preseliti prispele izdelke mladih ustvarjalcev v spletno galerijo, ki si jo lahko ogledate na www.netgeneracija.si, ob tem pa tudi podaljšali možnost sodelovanja.
Del “Net generacije” lahko postane vsak, ki prispeva lasten izdelek, glasuje za najbolj izvirni izdelek, pošlje e-kartico, širi idejo ali pa si na spletni strani ogleda že zbrane izdelke. Časa imate do 15. marca 2007.


Prijavi napako v članku