Računalništvo, telefonija
15.07.2017 06:34

Deli z drugimi:

Share

Nemudoma preverite kaj zmore novi WhatsApp!

Uporabniki WhatsAppa si lahko odslej izmenjujejo poljubne datoteke!
Uporabniki WhatsAppa si lahko odslej izmenjujejo poljubne datoteke!

Storitev WhatsApp je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav nadvse priljubljena, saj jo skupno uporablja že več kot ena milijarda posameznikov. Novi WhatsApp pa je prinesel nove možnosti, ki so že tako priljubljeno pogovorno aplikacijo naredili še bolj uporabno. Med njimi izstopa predvsem možnost izmenjevanja poljubnih datotek z vsemi, s katerimi smo povezani.

Aplikacija WhatsApp se je uporabnikom prikupila že na račun tega, da je omogočila urejanje večpredstavnostnih datotek, fotografij in videoposnetkov. Poleg tega lahko to vsebino takoj in brez težav delimo s prijatelji in znanci. Sedaj pa uporabniki niso več omejeni na fotografije in videoposnetke, ampak si lahko med izmenjevanje sporočil izmenjujejo tudi dokumente Word ali Excel, glasbene datoteke mp3 ali aac arhive zip in še mnogo več.

Nobenega dvoma ni, da bo ta možnost navdušila vse uporabnike aplikacije WhatsApp, ki počasi, a zanesljivo postaja pravo večnamensko orodje z možnostjo deljenja vsebin z drugimi aplikacijami, ki jih uporabljamo. Tu velja še omeniti, da lahko najnovejšo različico aplikacije WhatsApp za Android prenesete na spletnem naslovu http://bit.ly/WhatsApp-Messenger-Android, za mobilne naprave Apple iOS pa na spletni povezavi http://bit.ly/WhatsApp-Messenger-iOS.


Prijavi napako v članku