Računalništvo, telefonija
22.02.2018 09:30
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NE SPREGLEJTE: Za »nakup« kriptovalut na eToro zadostuje že 160 €

NE SPREGLEJTE: Za »nakup« kriptovalut na eToro zadostuje že 160 €
NE SPREGLEJTE: Za »nakup« kriptovalut na eToro zadostuje že 160 €

Pomembno obvestilo za vse tiste, ki vam je bil vložek 1.000 € previsok, za prvo investicijo v Bitcoin, Ethereum, Neo, Litecoin in druge kriptovalute: sedaj so to mejo ponovno znižali, tako da lahko začnete trgovati že z nakazilom 200 dolarjev!

Za registracijo na eToro kliknite tukaj. Ste že registrirani? Prijavite se in nakažite prek te povezave.

Na eToro (in večini drugih borz, ki omogočajo trgovanje ali nakup kriptovalut) minimalne vložke prilagajajo, glede na to, koliko ljudi želi v določenem trenutku investirati preko njihove platforme. Tudi na eToru so zaradi tega v preteklosti mejo za prvo nakazilo dvignili najprej na 500 dolarjev, kasneje pa celo na 1000 dolarjev, kar je za marsikoga bistveno preveč. S tem so nekoliko zmanjšali naval novih uporabnikov, a le pri tistih, ki so želeli investirati najmanjše zneske v kriptovalute.


Ker je trenutno pritisk na kriptovalute nekoliko manjši, so začasno to mejo ponovno spustili na 200 dolarjev (cca. 160 €). A glede na trenutno rast kriptovalut in glede na optimizem, ki je posledica tega, da bodo v Južni Koreji dovolili »normalno« trgovanje s kriptovalutami (o čemer smo že pisali v prejšnjem članku), lahko pričakujemo v kratkem ponoven naval, ko bodo cene kriptovalut višje, hkrati pa se bo tudi prag za prvo plačilo dvignil.

Se želite tudi vi pridružiti kriptonoriji, a ne želite investirati visokih zneskov?

Izkoristite trenutno zatišje – kliknite na www.etoro.com/accounts/sign-up, se registrirajte in investirajte v Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar in še nekatere druge najbolj zanimive kriptovalute ta hip.


62 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.


Ostale prednosti trgovanja s kriptovalutami prek eTora:

  • Hitra odobritev – v kolikor nakažete preko kreditne kartice, lahko začnete s trgovanjem že danes (pri nakazilu preko TRR bo trajalo nekaj dni, da banke sprocesirajo plačila).
  • Enostavna uporaba – za trgovanje ne potrebujete kriptodenarnic in različnih kripto-borz, kot jih potrebujete pri dejanskem nakupu kovancev. Platforma pa je zelo moderno zasnovana in prilagojena neveščim uporabnikom.
  • Na eToru lahko trgujete tudi z drugimi CFDji na najbolj zanimive delnice (Apple, Google, Volkswagen), valute …

Se želite tudi vi pridružiti kriptonoriji in izkoristiti vse prednosti, ki jih ponujajo?

Izkoristite trenutno zatišje – kliknite na www.etoro.com/accounts/sign-up, se registrirajte in investirajte v Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar in še nekatere druge najbolj zanimive kriptovalute ta hip.


OPOMBE

*eToro ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFD-ji.


* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 62 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.


* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.


* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.


(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku