Računalništvo, telefonija
24.01.2021 08:48
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naročnina za Xbox Live Gold bo ostala enaka!

Mesečna naročnina za Xbox Live Gold bo še vedno znašala 6,99 evrov.
Mesečna naročnina za Xbox Live Gold bo še vedno znašala 6,99 evrov.

Konzole igre, predvsem pa tiste najbolj priljubljene, so še vedno relativno drage za nakup, zato je povpraševanje po njih pod pričakovanji številnih programskih hiš. Zaradi tega so se pri podjetju Microsoft že pred časom domislili nadvse zanimive poteze, ki je zagotovo razveselila marsikaterega lastnika njegove igralne konzole Xbox One. Tu gre za mesečno naročnino za igre Xbox Live Gold, ki naročnikom mesečno nudi dve brezplačni konzolni igri, nudi popuste pri nakupu drugih iger in omogoča igranje iger z drugimi uporabniki preko spleta.

Nedavno pa so pri podjetju Microsoft razburili številne uporabnike storitve Xbox Live Gold, saj so naznanili, da bodo povišali ceno. Na srečo pa temu ne bo tako, saj so se številni uporabniki močno uprli spremembi cen, podjetje Microsoft pa se je na koncu premislilo. To pomeni, da so mesečna naročnina na storitev Xbox Live Gold še vedno znašala 6,99 evrov oziroma 19,99 evrov v kolikor se odločimo za trimesečni paket.

Na srečo pa so pri podjetju Microsoft sprejeli odločitev, da bodo poleg preklica povišanja cen za Xbox Live Gold izvedli še eno pozitivno spremembo. Odslej naprej za igranje iger s prijatelji na spletu namreč ne bomo več potrebovali naročnine na Xbox Live Gold. Ta možnost bo namreč odslej brezplačno na voljo za vse.


Prijavi napako v članku