Računalništvo, telefonija
28.10.2016 12:45
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največji gaming turnir v Sloveniji na sejmu zabavne elektronike COMPTECH

Največji gaming turnir v Sloveniji na sejmu zabavne elektronike COMPTECH
Največji gaming turnir v Sloveniji na sejmu zabavne elektronike COMPTECH

Še ena neponovljiva gaming izkušnja se bo tudi tokrat odvijala na samem sejmu Zabavne elektronike COMPTECH, ki se bo odvijal v Ljubljani na gospodarskem razstavišču v terminu 18. – 20. November 2016.


Epicenter COMPTECH LAN 11
Odprte so prijave na NAJVEČJI LAN PARTY v Sloveniji.

Tekom tridnevnega sejma se pričakuje več tisoč obiskovalcev in okrog 500 tekmovalcev na tekmovalnem delu z bogatimi materialnim in denarnimi nagradnimi skladi. Več informacij o tekmovanjih najdete na tej povezavi.

Tudi sami obiskovalci se bodo lahko preizskusili tako v tekmovanjih kot tudi v brezplačnih preizkušnjah s simpatičnimi nagradami s trenutno najbolj igranih iger tako na konzolah kot na račnalnikih, igranju družabnih iger Weiß Schwarz, norih voženj na simulatorjih dirkaških iger, ponudba akcijskih junakov in ostalih artiklov s področja filma, animee, pop-kulture in gaminga in še marsikaj drugega.

Ne zamudite razstavo in predstavitev zodovine NAJBOLJ POPULARNE igralne KONZOLE vseh časov, PlayStation.

Ne samo GAMING

Na skupnih3.000 m2površinah sejma vas bo poleg gaminga pričakala tudi bogata ponudba razstavljavcev s področja računalništva, tehnike in fotografije.

Zainteresirani razstavljalci pohitite s prijavami, saj je do sejma preostalo izredno malo časa. Povpraševanje lahko pošljete na info@comptech.si . Več o samem sejmu www.comptech.si


Prijavi napako v članku