Računalništvo, telefonija
09.01.2015 14:51
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najmanjši TV na svetu z največjim zaslonom

Pametni projektor iCodis CB-100 mini Android
Pametni projektor iCodis CB-100 mini Android

Tisti trenutek, ko bi si na predstavitvi, poslovnem ali družabnem srečanju omislili ogled filma na hitro, pa se vam ne bi dalo ukvarjati z zvočniki, projektorji in pripadajočimi kabli ter vtičnicami … Ali ko bi radi malčka spravili v posteljo, pa se je suhoparnih pravljic že zdavnaj naveličal in bi raje pogledal svojo najljubšo risanko … Ali ko bi radi bolj lagodno brskali po spletu ali se preprosto pobahali pred prijatelji … Takrat pomislite na pol kilograma težak pametni projektor iCodis CB-100 mini Android!

Pametni projektor iCodis CB-100 mini Android ima vgrajeno tehnologijo tabličnega računalnika, le da nima ekrana, temveč sliko projicira na steno, platno, okno, strop, tla, kamorkoli. Še ena prednost, ki je ne smemo izpustiti, je komunikacija DLNA, ki omogoča neposreden prenos in povezavo z računalnikom ali napravami, brez kabla!

Projektor iz sebe iztisne kakovostno sliko širine 3 metrov in več (ločljivost 854 x 480 pri razmerju 16 : 9), po zaslugi patentirane, nagrajene tehnologije projekcije DLP – LED . Odlikuje ga še soliden zvok, vgrajena baterija pa mu omogoča delovanje brez napajanja 2,5 do 3 ure pri polni obremenitvi, kar bo več kot dovolj za vsak film, kjerkoli že.

Kot si lahko ogledate v videoposnetku spodaj, je iCodis CB-100 izredno majhen, praktičen, prenosljiv, a kljub temu presenetljivo velik po svojih zmogljivostih. Projektor iCodis CB-100 lahko z brezžičnima povezavama Wi-Fi in Bluetooth z lahkoto povežete z vsemi prenosnimi napravami (telefon, tablični računalnik, računalnik, prenosni računalnik, igralna konzola, zunanja miška ali tipkovnica, zunanji zvočnik in drugo), lahko pa ga tudi samostojno vklopite v svetovni splet. Poganja ga Android 4.2 Jelly Bean v slovenskem jeziku, nanj pa spravite kar 8 gigabajtov filmov (možnost razširitve s kartico microSD do 32 gigabajtov). Filme, glasbo, videoposnetke, predstavitve, datoteke, skratka kakršnokoli vsebino, lahko predvajate tudi neposredno z naprav USB ( ključek USB, zunanji disk USB in drugo) kot tudi z razširitvene kartice microSD do 32 gigabajtov. Vgrajena miška (Trackpad/Mousepad) je super za navigacijo, paketu pa je priloženo tudi prilagodljivo stojalo – tripod.

Pametni projektor iCodis CB-100 mini Android se ne segreva in deluje skoraj popolnoma neslišno. Pri podjetju Bonajo, d. o. o., je iCodis CB-100 mini Android te dni v akciji na voljo za samo 279 evrov. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku