Računalništvo, telefonija
30.04.2012 08:06
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na spletu si poiščite najcenejše počitnice!

Na spletu si poiščite najcenejše počitnice!
Na spletu si poiščite najcenejše počitnice!

Če tudi vi že sanjate o dopustu, morju in oddihu, pa ne veste, kam bi se obrnili, da bi hitro in enostavno našli najboljšo in najcenejšo ponudbo, imamo za vas super novico:

GOhq.com – portal z najcenejšo turistično ponudbo na enem mestu

Na sveže prenovljenem turističnem portalu GOhq.com je zbranih kar 48 največjih slovenskih in svetovno priznanih turističnih agencij. Tako lahko na enem mestu primerjate največjo turistično ponudbo in resnično izberete zase najboljšo in najcenejšo. Na vse ugodnosti in popuste agencij pa si lahko zagotovite vedno še dodaten popust, če se brezplačno včlanite v Potovalni klub GOhq! Kot člani kluba boste za vsako rezervacijo preko portala GOhq.com dobili na svoj račun povrnjen določen znesek, ki ga lahko uporabite pri naslednjih nakupih na portalu GOhq.com ali ga celo dobite izplačanega!

Velike novosti na portalu GOhq.com

Poleg najcenejših počitnic in revolucionarnega iskalnika, vam portal GOhq.com zdaj ponuja še super novosti, zaradi katerih bo iskanje počitnic še lažje in prijetnejše:

Googlov zemljevid in destinacije
Na portalu GOhq.com vam je zdaj na voljo priročen Googlov zemljevid, s pomočjo katerega si lahko enostavno poiščete destinacijo za svoj dopust, tudi takrat, ko ne poznate imen krajev v državi, ki bi jo radi obiskali. Na zemljevidu je trenutno okoli 35.000 destinacij po svetu (v kratkem jih bo več kot 50.000) in na vsaki izmed njih ima vsaj ena od 48ih agencij na portalu GOhq.com ponudbo. Do ponudbe lahko enostavno dostopate tudi z zemljevida s klikom na izbrano destinacijo. Na enak način pa pridete tudi do osnovnih informacij o destinacijah.

Turistični magazin

Na podstrani Magazin se lahko ob zanimivih in zabavnih objavah s področja turizma, potovanj in prostega časa kratkočasite in zabavate tudi kadar ne načrtujete počitnic.

Oglejte si najboljši turistični portal in si poiščite svoje počitnice na GOhq.com! Ne pozabite pa se včlaniti še v brezplačni Potovalni klub in si zagotoviti najcenejše počitnice! – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku