Računalništvo, telefonija
14.07.2008 07:42

Deli z drugimi:

Share

Na počitnice z novimi Pinnacle rešitvami

Družba Pinnacle Systems ponuja paleto novih izdelkov in rešitev, s katerimi želijo pomagati zabeležiti najlepše trenutke in polepšati naše počitniške dni.

Pinnacle PCTV Nano Stick
Odličen pripomoček za družino, ki veliko potuje, saj v zelo majhnem paketu ponuja presenetljivo dober TV sprejem. Z njim v žepu ne bo potrebno prenašati televizorja s seboj na počitnice, saj ga lahko preprosto priključimo na ultra-kompaktni TV sprejemnik, PC ali prenosnik in že gledamo ter snemamo TV programe. Če bomo na samih počitnicah čas raje zapravljali zunaj in na obali, tovrstna napravica še kako prav pride med samim potovanjem in čakanji na letalo, vlak, sončno vreme in podobno.

Pinnacle Video Transfer
Podobno nalogo ima tudi slednja naprava, saj nam omogoča, da s seboj na počitnice vzamemo najljubše TV oddaje in filme. Za ogled video vsebin PC oziroma prenosnik ni nujno potreben, saj lahko napravico priključimo na televizijo ali DVD predvajalnik, filme in serije pa lahko prenesemo tudi na katero od popularnih prenosnih naprav, kot so iPod, PSP in druge.

Dazzle Video Creator

S pomočjo Dazzle Video Creatorja lahko z le nekaj kliki stare dobre VHS posnetke prenesemo na visokokakovosten DVD nosilec in jih varno shranimo za prihodnost. S priloženo programsko opremo Pinnacle Studio jih lahko tudi primerno osvežimo in jim dodamo napise, igrive prehode in glasbo ter našo mojstrovino oziroma smešno polomijo vstavimo v DVD predvajalnik in jo pokažemo družini, prijateljem in znancem.


Prijavi napako v članku