Računalništvo, telefonija
30.06.2020 06:04
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft z orodjem za obnovitev izbrisanih datotek

Napredna programska oprema Microsoft Windows File Recovery je namenjena zahtevnejšim uporabnikom.
Napredna programska oprema Microsoft Windows File Recovery je namenjena zahtevnejšim uporabnikom.

Spletna trgovina Microsoft Store je postala bogatejša za posebno programsko opremo, ki nam bo v pomoč pri obnovitvi izbrisanih datotek. Gre predvsem za tiste datoteke, ki so bile izbrisane po nesreči ali so postale nedostopne zaradi okvare diska, pomnilnika USB ali druge naprave za shranjevanje. Programska oprema Microsoft Windows File Recovery je bolj kot ne namenjena izkušenim uporabnikom, saj jo je mogoče uporabljati le v navezi z ukazno vrstico.

Napredna programska oprema Microsoft Windows File Recovery je na voljo za brezplačen prenos preko spletne trgovine Microsoft Store, in sicer na TEJ POVEZAVI. Novost je združljiva z datotečnimi sistemi FAT, exFAT, ReFS in NTFS ter podpira različne vrste datotek, kot so AFS, JPEG, MP3, MPEG, PDF, PNG in ZIP. Podroben seznam datotek, ki jih je mogoče obnoviti z uporabo brezplačne programske opreme Microsoft Windows File Recovery je dosegljiv na povezavi https://bit.ly/pod-seznam.

Obnovitev datotek s pomočjo programske opreme Microsoft Windows File Recovery je mogoča na tri načine, in sicer Default, Segment in Signature. Način Default je priporočen s strani podjetja Microsoft, v primeru da je pomnilniški medij poškodovan, pa računalniški gigant priporoča uporabo načina Segment in Signature. Obnovitev datotek se lahko uporablja samo za obnovitev podatkov, shranjenih na lokalnih trdih diskih, pogonih SSD, pomnilniških ključih USB, karticah SD in drugih napravah. Vračanje podatkov iz oblakov in omrežnih pomnilniških mest, trenutno ni podprto.

Pri tem velja omeniti še, da lahko programsko opremo Microsoft Windows File Recovery uporabljamo le v navezi z operacijskimi sistemi Windows 10. Poleg tega moramo imeti nameščeno vsaj različico 19041 ali novejšo.


Prijavi napako v članku