Računalništvo, telefonija
01.03.2016 09:23

Deli z drugimi:

Share

Meizu Metal: Poceni pametni mobilni telefon za petičneže!

Meizu Metal: Poceni pametni mobilni telefon za petičneže!
Meizu Metal: Poceni pametni mobilni telefon za petičneže!

Tokrat smo si na spletni prodajalni gearbest.com pobližje pogledali pametni mobilni telefon Meizu Metal, ki za maloprodajno ceno zgolj 165 evrov ponuja veliko (bit.ly/GearBest-Meizu-Metal). Tu namreč gre za pametni mobilni telefon, ki bo zlahka opravil tudi z nekoliko zahtevnejšimi opravili in razpolaga s povezavo 4G/LTE. Poleg tega razpolaga še s kakovostnim kovinskim ohišjem, ki mu daje profesionalni izgled.

Ob nakupu pametnega mobilnega telefona Meizu Metal bomo prejeli napravo, ki je opremljena s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in poganja operacijski sistem Android 5.1 Lollipop. Mobilni telefon je opremljen še z 8-jedrnim in 64-bitnim procesorjem Helio X10 frekvence 2,0 gigahercev, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika ter 16 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

V pametnem mobilnem telefonu Meizu Metal je seveda prostora za dve telefonski kartici SIM, in sicer eno vrste SIM in drugo vrste nanoSIM. Tu sta na voljo še kakovostna sprednja kamera s petimi milijoni slikovnih točk in zadnja kamera s 13 milijoni slikovnih točk ter kopica senzorjev za enostavnejšo uporabo mobilne naprave. Tu seveda ne gre spregledati še zaščitnega stekla Corning Gorilla Glass 3 in bralnika prstnih odtisov.


Prijavi napako v članku